Bayburt Belediyesi'nden 'Hoş Geldin Bebek' Projesi

Bayburt Belediyesi tarafından başlatılan 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında yeni doğan bebeklerin ailelerine ‘Hoş geldin bebek seti’ veriliyor.

Bayburt Belediyesi'nden 'Hoş Geldin Bebek' Projesi
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında vatandaşa dokunacak çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Belediyenin çalışmaları arasında yer alan "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında yeni doğan bebeklerin ailelerine bebek seti veriliyor.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve eşi Aysel Pekmezci Bayburt Devlet Hastanesi’nde yeni doğan bebekler ile ailelerini ziyaret ederek hediyelerini takdim etti ve hayırlı olsun temennisinde bulunarak sosyal bir projeyi daha başlatmış oldular.

Başkan Pekmezci ve eşi tarafından ailelere hediye edilen bebek setinin içinde yeni doğan bir bebeğin ihtiyacı olan tulum, patik, bebek battaniyesi, biberon, emzik, ıslak havlu, ateş ölçer ve Başkan Pekmezci’nin kaleme aldığı bir de mektup yer alıyor.

Sosyal belediyecilik çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek “Hoş Geldin Bebek’ projesini başlattıklarını söyleyen Başkan Pekmezci, “Projeyle amacımız hem yeni anne baba olmuş hemşehrilerimizin mutluluklarına ortak olmak hem de belediyemizin yanlarında olduğunu göstermek. Ailelerimize hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantamızı hediye ettik. Bu çantanın içine yeni doğan bebeğimizle ilgili güzel temennilerimizin yer aldığı bir de mektup koyduk. İnşallah aileleri toplumumuzun yeni fertlerine büyüdüklerinde bu mektubu okurlar. Bir kez daha yeni anne baba olan hemşehrilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, minik yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi.

Ziyarette Başkan Pekmezci ve eşi Aysel Pekmezci’ye Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Turhan Şener ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şenay Küçük eşlik etti. Şenay Küçük, ayrıca ziyaret sırasında set içinde bulunan ve Başkan Hükmü Pekmezci’nin yeni doğan bebeklere hitaben yazığı mektubu okudu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 4 yıl önce

Bu kafa ile nereye kadar ....Kizir oğlu mustafa bey . Tey tey tey. ...

Avatar
O.S 4 yıl önce

Sayın Başkan, içerisinde bulunduğunuz kurumunuz ile Bayburt iline örnek olmak yerine şiddetli bir şekilde öfkeye, tepkiye neden olabilecek iş yapıyorsunuz. Kurumunuzda bulunan birimlerde skandal işler dönüyor ve siz buna seyirci kalıyorsunuz. Örn: A biriminizde ki işçi ve memurların her gün işe başlarken imza atmaları gerekiyor. Bazı çalışanlarınız imza atmamakla birlikte işe gelmeye dahi tenezzül etmiyor. Bu olayın size intikal ettirilmesinden sonra o işçilere ders vermek yerine imza olayını kaldırıyorsunuz. Bu M.H.P. ideolojisine aykırı bir hareket değil midir ? Belediye ağzına kadar adam dolu, hukuki süreç ile temizleyeceğim derken, bu bahsettiğim elim hadise sizlerin hukuki yola başvurmanız için sebep değil midir ? Aldıkları maaş' ta her bir yetimin, ziyaretine gittiğiniz bebenin hakkı vardır ve bu haklarını da helal etmeyeceklerdir emin olun. Sizlerden rica bu olayın daha fazla duyulmaması için lütfen ama lütfen gereğini yapın ve söz konusu işçileri aramızdan arındırın.

Avatar
NECATİ 4 yıl önce

BELEDİYEMİZİN BİR SÜRÜ BORCU VARKEN BU TÜR SOSYAL ETKİNLİKLERDEN GERİ DURSA KİMSE KÜSMEZ.

Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Güzel uygulama tebrikler sayın başkan. Devam etmenizi temenni ederim, bir de yeni hastaneye yeni bölümler doktorlar getirtebilirseniz hizmet daha da güzel olur inşAllah.

Avatar
kerem 4 yıl önce

Başkanım işsizliğe çözüm bul geçim sıkıntısı çok millet işsiz