Akşarlı öğrenci deprem bölgesine yöresel ürünler hazırladı

Akşar Genç Osman İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Emirhan Bayrakoğlu, depremzedeler için bu kez gıda kolisi hazırladı.

Akşarlı öğrenci deprem bölgesine yöresel ürünler hazırladı

Bayburt'a has yöresel ürünlerin olduğu koliye kara pancar, kuru fasulye, siron, el yapımı makarna, mantı ve köyünden topladığı kuşburnuları yerleştiren Emirhan Bayrakoğlu, hazırladığı koliyi depremden zarar gören kardeşlerine göndereceğini belirtti. Kendi elleriyle hazırladığı erzak kolisini depremzelere ulaştırılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney'e teslim etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Emirhan Bayrakoğlu'nu ailesini ve öğretmenlerini makamında kabul etti. Müdür Güney, yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz, bu zor zamanda en değerli ve en anlamlı hediyelerini deprem bölgesine ulaştırmamız için bize teslim ediyor. Teslim aldığımız yardımları Valiliğimiz koordinesinde deprem bölgesine ulaştırıyoruz. Emirhan özelinde tüm öğrencilerimize ve Bayburt halkına fedakârlıklarından ve cömertliklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Müdür Rahmi Güney, Emirhan Bayrakoğlu'na okuma seti hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.