Akşar yakınlarında feci kaza: 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti!

Bayburt, akşam saatlerinde yaşanan kaza ile yasa boğuldu.

Akşar yakınlarında feci kaza: 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti!

Bayburt Postası - Akşar köyü civarında karlı yolda kayıp devrilen otomobildeki 1’i çocuk 3 kişilik aile hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Bayburt- Gümüşhane kara yolu Akşar köyü yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Trabzon'da jandarma uzman çavuş olarak görev yapan Mikail Akbudak'ın (29) kullandığı 61 TV 577 plakalı otomobil kar ve tipi dolayısıyla kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Kazada araçtan ağır yaralı olarak jandarma ve sağlık ekipleri tarafından çıkarılan sürücü Mikail Akbudak ile eşi Büşra (28) ve 3 yaşındaki kızları Gökçen Akbudak kaldırıldıkları Bayburt Devlet Hastanesinde hayatlarını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden Mikail Akbudak, Büşra Akbudak ve Gökçen Akbudak 08.04.2023 Cumartesi günü ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazlarının ardından Rüştü köyünde son yolculuklarına uğurlanacaklar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 1 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESİN

Avatar
Ahmet 1 yıl önce

İftar öncesi gazdan ayağınızı çekin. Herkes rallici oluyor iftardan evvel. Ne gereği var.