Akçakale ve Pozantı'ya Bayburtlu Kaymakamlar

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi ile Adana'nın Pozantı İlçesine Bayburtlu Kaymakamlar atandı.

Akçakale ve Pozantı'ya Bayburtlu Kaymakamlar
Bayburt Postası - Akçakale'ye atanan Bayburtlu Kaymakam Oltan Bayraktar görevine başladı.

Kayseri Felahiye Kaymakamı olarak görev yapan Oltan Bayraktar, bugün yeni görevine başladı. Akçakale’de daire amirleri tarafından karşılanan Kaymakam Bayraktar, daha sonra daire amirleriyle birlikte kaymakamlık makamına geçerek sohbet etti.

Adana'nın Pozantı ilçesinde ise yaklaşık iki aydır Nurettin Yavuz tarafından vekaleten yönetilen Kaymakamlığa, Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi çerçevesinde, asaleten Bayburtlu Kaymakam Emrah Akduman atandı. Akduman, yeni görevine başladı. 


   
OLTAN BAYRAKTAR KİMDİR?

1982 yılında Bayburt’ ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bayburt’ta tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Vatani görevini, Edirne'nin Keşan ilçesinde kısa dönem er olarak tamamladı. Oltan BAYRAKTAR, 2006 -2008 yılları arasında özel sektörde yöneticilik yaptı. 2008-2015 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığında memuriyet hizmetinde bulundu. 2015 yılı Eylül ayı itibariyle İçişleri Bakanlığında, Mülki İdare Amirliği mesleğine Bayburt Kaymakam Adayı olarak intisap etti. Sırasıyla Giresun-Çanakçı, Trabzon-Düzköy, Düzce-Cumayeri ve Kütahya-Şaphane ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Yurtdışı stajı kapsamında 8 ay süreyle Ürdün’ün başkenti Amman'da bulunan Ürdün Üniversitesi’nde yabancı dil eğitimi aldı. 104. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla bitirdi. Konya Bozkır Kaymakamlığı görevinde bulundu.13.07.2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle de Felahiye Kaymakamı olarak atandı. 15.09.2020 tarihinde ise Akçakale Kaymakamı olarak göreve başladı. Evli ve 3 çocuk babası olan Bayraktar, Arapça ve İngilizce bilmektedir.


EMRAH AKDUMAN KİMDİR?

12.11.1993 tarihinde Bayburt’ta doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Bayburt’ta, liseyi Erzincan’da tamamladı. 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye bölümüne başladı ve 2016 yılında mezun oldu. 2015 yılında Erasmus + programı dahilinde Romanya'da Romanian American University’de bir dönem eğitim gördü. 2017 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine geçti. Zonguldak Valiliğinde İl Stajı, Sinop-Boyabat ilçesinde Kaymakam Refikliğini tamamlayan Akduman, Çanakkale İlinde ise Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. Balıkesir-Manyas ilçesinde ve Niğde-Çamardı ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevini yürüttü. .Vekalet görevinin ardından Ankara’da İçişleri Bakanlığınca yapılan dil kursunu tamamladıktan sonra İngiltere'de Cambridge Angelia Ruskin University’de İngilizce eğitimi aldı. Son mülki amirler kararnamesinde Pozantı ilçesine Kaymakam olarak atandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şafak 4 yıl önce

Allah hayırlı etsin mevlam utandırmasın

Avatar
Ozan 4 yıl önce

KAYMAKAMLAR Bayburt a uzak diyarlarda da olsalar onlardan hizmet bekliyoruz. Bayburt şu valilerde varmış ama onlardan pek hizmet görülmedi gibi. Bayburt un adamı çok ama hizmet getirme teşebbüsleri yok pek.