Yavru bıldırcın alevler içinden son anda kurtarıldı!

Bayburt'un Helva köyünde iki gün önce çıkan ve Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışması sonrasında söndürülen mera yangınında ateşler ortasında çaresizce kalan yavru bir bıldırcın objektiflere yansıdı.

Yavru bıldırcın alevler içinden son anda kurtarıldı!

Bayburt Postası - Üzerine gelen alevlerin korkusundan yuvasına sığınıp kalan yavru bıldırcın son anda yangından kurtarıldı. 

Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü yavru bıldırcının fotoğrafını paylaşarak, önemli uyarılarda bulundu. "Ormanda sadece ağaç yok!" hatırlatmasının yer aldığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Ormanda sadece ağaç yok! Bir orman yangınında sadece ağaçlar değil, içinde pek çok canlıyı barındıran ekosistemler de yok oluyor. Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü Personelinin yardım elini uzattığı bu dostumuz, dostlarımız arasında şanslı olanı. Yeşil Vatan'ın ve tüm canlıların merhametimize ihtiyacı var."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.