Kasten adam öldürmeden aranan şahıs Of'ta tutuklandı!

Yazyurdu köyünde H.Y. isimli şahsın ölüdürlmesiyle ilgili aranan Ş.H. isimli şahıs Bayburt İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan operasyonda Trabzon'un Of ilçesinde yakalandı.

Kasten adam öldürmeden aranan şahıs Of'ta tutuklandı!
Bayburt Postası - Bayburt merkeze bağlı Yazyurdu Köyü Kızlar Tepesi mevkiinde 01 Ağustos 2020 tarihinde H.Y. isimli şahsın kasten öldürülmesi olayı ile ilgili Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığının 2020/1340 sayılı soruşturma dosyası kapsamında şüpheli olarak aranan firari Ş H. isimli şahsın, Trabzon'un Of İlçe merkezinde bulunan O.V. (Polis Bölgesi) isimli işletmede kardeşi adına düzenlenmiş kimlik belgesi ile konaklayacağı yönünde istihbari bilgi elde edildi.

Firari şüpheli ve bahse konu suç unsurlarının ele geçirilmesi maksadıyla, Bayburt İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, JASAT, OYİT ve İl Merkez Jandarma Komutanlığınca adli makamlardan alınan arama kararına istinaden 25.09.2020 günü Trabzon ili Of ilçe merkezinde şüphelinin konakladığı otel odasında yapılan arama faaliyeti sonucunda; Ş.H. isimli firari şüpheli ve şahısla birlikte Kobra MOOD.5 marka 9 mm Parabellum tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör, 22 adet 9 mm dolu fişek ile motosiklet ele geçirilerek yakalama ve el koyma işlemi gerçekleştirildi.

Olayla ilgili adli soruşturma ve araştırmaya devam ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.