Çoruh taşmadı, yağmur yağdı!

Bayburt'ta dün akşam yağan sağanak yağış Cumhuriyet caddesinde birçok iş yerinin zarar görmesine neden oldu.

Çoruh taşmadı, yağmur yağdı!
Bayburt Postası - Yakın bir zamanda silbaştan yenilenen altyapının çare olamadığı yağış sonrası Cumhuriyet caddesindeki esnaf ile özellikle her yağmur sonrası büyük zararlar gören Ozulu Caddesi esnafı yine zor anlar yaşadı. Depolara dolan suları boşaltmak için bazı iş yeri sahipleri gece boyu temizlik yaptı. 

Öte yandan sağanak yağmur dolayısıyla oluşan olumsuzlukların önüne geçmek adına Bayburt Belediyesi'de tüm ekipleriyle sahada çalışmalarına devam etti. Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli koordinasyonundaki personel aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdü. Zabıta müdürlüğü ekipleri trafiği düzenlerken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mazgal temizliği, İtfaiye Müdürlüğü ekipleri su tahliye çalışması, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise selin ardından oluşan birikintileri temizlemek için yıkama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar hayat normale dönené kadar devam etti

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Sağanak Yağış
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Demokrat Bayburt 4 yıl önce

Bayburtta belediye olmasaydı problemler çok daha az olurdu. Hizmet adı altında yaptıkları işlerin sonucunu görüyoruz. 5 sene boyunca altyapı çalışması yapıyoruz diye caddeleri sokakları kazdılar. Toz, toprak, çamurla geçen yılların neticesini dün yağan yağmurla aldık. Allah muhafaza bir altyapı çalışması daha yapılırsa halimiz nicolur bilemem.

Avatar
Şafak Güngör. 4 yıl önce

Altyapı yapılmadan üstyapı olmaz diyenlere kızanların eline verin fırça ve küreği...

Avatar
Kete 4 yıl önce

Belediye neden çalışmıyor hani yatırım hani altyapı verdimiz oyların karşılığı bumu aah ah işte

Avatar
Fikret 4 yıl önce

Burası Bayburt burada herşey normal belediyenin yaptıkları işler ortada alt yapıda yok üst yapıda yok senelerdir sanayi Elektiriği kullanıyorum oturma izni olmayan evde belediyelerin denetimsizliği aslında gözlerini kapatmasından dolayı bu böyle herşeye cevapları var yasak değilmi oturma izni olmayan evde diyorsun bana kolayını anlatan bir belediyemiz var her işin yan kapısı olan bir şehir Bayburt

Avatar
Hakan 4 yıl önce

senede iki defa bütün atık su mazgalları temizlenmeli yoksa daha çok daha sel götürür memleketi