KOSGEB İl Müdürü Emir, 'KOBİGEL' desteklerini anlatıyor

KOSGEB Bayburt Müdürü Mete Emir, Bayburt'taki firmalara 'KOBİGEL' hakkında bilgilendirmeler yapıyor.

KOSGEB İl Müdürü Emir, 'KOBİGEL' desteklerini anlatıyor
Bayburt Postası - KOSGEB tarafından yürütülen, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında hazırlanan “İMALAT SANAYİNDE DİJİTALLEŞME” temalı 2020-01 ve 2020-02 Proje Teklif Çağrıları yayınlandı.

İmalat sanayi sektöründe milli imkânlar ağırlıklı olarak dijitalleşme için. Bu doğrultuda projenin amacına uygun olarak,

- Yerli ve yetkin teknoloji geliştiricisi KOBİ envanterini genişletmek,

- İmalat sanayi KOBİ’lerinin, yerli teknoloji geliştiricilerle işbirliği öncelikli olmak üzere dijitalleştirilmiş iş süreci sayısını arttırmak olan programa, 17 Eylül 2020 günü saat 23:59’a kadar başvuru yapılabilecek.

Destek oranı % 60 olan Proje Teklif Çağrısı kapsamında, işletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli (teminat veya KGF kefaleti karşılığı) olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek verilebilecek.

Tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden KOSGEB Bayburt Müdürü Mete Emir “Pandemi nedeniyle bu çalışmaları doğrudan işyerlerini ziyaret ederek gerçekleştiriyoruz. Bayburt’ta bu programa proje hazırlayabilecek ölçekteki tüm imalatçı firmalara bu ay sonuna kadar ulaşarak gerekli bilgilendirmeleri yapacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KOSGEBMete EmirKobigel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.