Aydıntepe'deki kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydıntepe'deki doğalgaz projesi için acele kamulaştırma kararını imzaladı.

Aydıntepe'deki kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

Bayburt Postası - Yapılacak enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına dair Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlandı.

Buna göre, Bayburt’un Aydıntepe ilçesine doğal gaz ulaştırılabilmesi için ihtiyaç duyulan RMS-A şehir giriş istasyonu ve yolun yapımı amacıyla Çayırköprü köyü sınırları içerisindeki taşınmazın Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırılması gerçekleştirilecek.

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, şuan için ilçede doğalgaz kullanımının devam ettiğini fakat taşıma halinde verilen doğalgazın, ana hattan verilmesi için bu kamulaştırmanın yapılması gerektiğini söyledi. Alınan acele kamulaştırma kararının önemli olduğunu söyleyen Şentürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. 

İlçedeki doğalgaz abonesi sayısının her geçen gün arttığını söyleyen Şentürk, şuana kadar abonelik sayısının 500'ü bulduğunu aktardı.  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.