Vali Ayhan’a Öğretmenler Günü sürprizi

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programında Sivas’ın Bayburtlu Valisi Salih Ayhan’a sürpriz yapıldı.

Vali Ayhan’a Öğretmenler Günü sürprizi
Bayburt Postası - Vali Ayhan’ın programda konuşma yaptığı sırada slayt perdesine ilkokul öğretmeni Emel Uluer'in görüntüleri yansıtıldı. Vali Salih Ayhan, öğretmeninin kendisiyle ilgili sözleri karşısında gözyaşlarına hâkim olamadı. Bu sırada Kütahya'nın Simav ilçesinde yaşayan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile Sivas'a getirilen Uluer, salona girdi. İlkokul öğretmenini karşısında gören Vali Ayhan, duygulu anlar yaşadı. Vali Salih Ayhan, çiçek takdim ettiği öğretmeninin elini öptü. Uluer ise Bayburt Çiftetaş Köyü İlkokulundan mezun olan Vali Ayhan'a ilkokul diplomasının örneğini takdim etti.


Heyecanlanan Vali Salih Ayhan, ilkokul öğretmeninin asla unutulmayacağını belirterek, "Her öğretmenin yeri farklıdır ama ilkokul öğretmeni gerçekten unutulmuyor. Derin izler bırakıyor bizlerde. İnsana şahsiyet, kimlik veren, ufkunu açan, yüreğine güzel tohumlar atan ilkokul öğretmenidir." dedi.

Programa; Vali Salih Ayhan'ın eşi Zeynep Akkiraz Ayhan, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Sağlık Müdürü Selçuk Moğolkoç, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ile çok sayıda öğretmen katıldı.  


Anahtar Kelimeler:
Salih AyhanEmel Uluer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.