Bayburt Ortaokulu Öğrencisi Ceylin Özhan LGS Türkiye Birincisi

Liselere Geçiş Sistemi'ndeki (LGS) merkezi sınavda tüm soruları doğru cevaplayan Ceylin Özhan Türkiye birincileri arasında yer aldı.

Bayburt Ortaokulu Öğrencisi Ceylin Özhan LGS Türkiye Birincisi

Bayburt Postası - Bayburt Ortaokulu öğrencisi Ceylin Özhan, 500 tam puan alarak ulaştığı başarısını ailesi ve öğretmenleriyle paylaştı.

Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney beraberinde Bayburt Ortaokulu Müdürü Mahir Pamukçu ve başarılı öğrenci Ceylin Özhan ile birlikte Bayburt Valiliği'ni ziyaret ederek, Vali Cüneyt Epcim'in konuğu oldu. 

Vali Epcim, Ceylin Özhan'ı tebrik ederek, bu başarıda pay sahibi olan Bayburt eğitim camiasına ve öğrencinin ailesine teşekkür etti.

Bayburt Ortaokulu Müdürü Mahir Pamukçu, öğrencisinin İstanbul Kabataş Lisesi'nde eğitimine devam edeceğini ve sonrasında ise Koç Üniversitesi'nde hukuk okumak ve savcı olmak istediğini belirtti. 

Ceylin Özhan'ın LGS sınavına hazırlık aşamasında hafta sonu destekleme ve yetiştirme kurslarına devam ettiğini belirten Pamukçu, "Öğrencimiz okul ve ders öğretmenlerimizin yönlendirmesi sonucu disiplinli çalışma ile 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmuştur. Emek veren tüm okul öğretmenlerime teşekkür ediyorum" dedi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT SEVDALISI 11 ay önce

MasAllah

Avatar
SERSERIKRAL69 11 ay önce

tebrikler...

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 11 ay önce

TEBRİK'LER