Türkiye Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan Saka’dan teşekkür

26-29 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da ‘Sevdamız Bayburt’ sloganı ile düzenlenen Bayburt Tanıtım Günleri başladığı coşku ile sona erdi.

Türkiye Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan Saka’dan teşekkür
Bayburt Postası - Mehteran ve halk oyunları ile başlayan ve 14 sanatçının sahne aldığı etkinlikte Bayburt’un yöresel ürünleri kurulan stantlarda tanıtıldı.

Türkiye Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan Saka, etkinliği her yıl düzenli olarak yapmayı planladıklarını belirtti.

Saka, teşekkür konuşmasında şunları kaydetti:

“Türkiye Bayburt'lular Federasyonumuzun öncülüğünde vakıflarımızın, derneklerimizin, kadın kollarımızın ve Bayburt sevdalılarının organize ettiği ve ilkini gerçekleştirdiğimiz Bayburt Tanıtım Günleri büyük bir coşku ve hemşerilerimizin teveccühü ile 25 aralık tarihlerinde başladı ve 29 aralık tarihi akşamı sona erdi. 5 gün süren bu etkinliğimiz inşallah her yıl düzenli şekilde devam edecek.

Yurdun dört bir yanından Bayburt sevdasıyla dolu temiz yürekleriyle koşarak gelen, gerek kamu kurum kuruluşlarından, gerekse çalıştığı iş yerlerinden izinler alarak yollara düşen, özellikle Almanya ve Fransa'dan büyük bir heyacanla gelip programa katılan, her şeyin en güzeline layık olan Bayburt’umuzun güzel ve yiğit insanları hepinizi kutluyor, hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bu organizasyona canı gönülden katkılar sağlayan, emekleri ve gayretleri ile hiç unutamayacağımız İstanbul Derneklerimiz, Vakıflarımız, Bayburt il derneklerimiz, şube derneklerimiz, köy derneklerimiz, il genel meclisi üyelerimiz, muhtarlarımız, sosyal medya gruplarımız, kadın kollarımızın yanı sıra takdire şayan hanımefendiler ve kıymetli kuruluşlarımızın muhterem ve hakikatli başkanları ve kıymetli yöneticileri, gayretleriniz takdire şayan sonuçlar verdi. Bu güzel tanıtım günlerini hep birlikte gerçekleştirdik. Hepinize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Programımıza katılan saygıdeğer Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekilimiz Celal Adan’a, Eski İçişleri Bakanımız Abdülkadir Aksu’ya, İstanbul Milletvekilimiz Emine Sare Aydın Yılmaz’a, İstanbul Milletvekilimiz Gökhan Zeybek’e, İstanbul Milletvekilimiz Turan Aydoğan’a, 26. Dönem Bayburt Milletvekilimiz Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanvekili Şahap Kavcıoğlu’na, Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Şerafettin Saka’ya, Bahcelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’a, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mükerrem Kaban’a, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili ve İstanbul Bahçelievler Şoförler Odası Başkanı Halit Yılmaz’a, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve yönetimine, Bayburt MHP İl Başkanı Bekir Kasap’a, MHP MKY Üyeleri İdris Aydın ve Selami Şişman’a, Gökçedere Belediye Başkanımız Yavuz Bakır’a, Demirözü Belediye Başkanımız Arslan Gürer’e, Tuzla AK Parti İlçe Başkanı Suat Durak’a, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gazimiz Selami Köksal’a, İ.B.B İstaç Genel Müdürü Mustafa Canlı’ya, AK Parti İstanbul İl Başkan Yard. Kemal Uyumaz’a, AK Parti İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Avukat Cemal Sarıhan’a, Muhtarlar Derneği Başkanı Kemal Altıntaş’a, Kırklareli Bayburt Dernek Başkanımız Bedir Muslu, Tekirdağ Bayburt Dernek Başkanımız Sinan Dağ’a, İnegöl Bayburt Dernek Başkanı Sadettin Erdoğan’a, Yalova Bayburt Dernek Başkanımız Savaş Öztürk’e, Almanya'dan Stutgart Bayburt Dernek Başkanı Yasin Ayışığı’na, Gaziosmanpaşa Bayburt Dernek Başkanımız Mehmet Akşit’e, Masat Köyü Dernek Başkanımız Süleyman Şahin’e, Yukarı Köyü Dernek Başkanı Şeref Durmuş’a, Eyüp Sultan Bayburt Dernek Başkanımız Sebahattin Solmaz’a, Sultangazi Bayburt Dernek Başkanımız Ercan Saymaz’a, Marmara Bayburt Dernekler Birliği Başkanı Ali Kemal Birgül’e, Samsun Bayburt Dernek Başkanımız Hakan Tali’ye, Ankara Bayburt Derneği Başkan Yardımcımız Bayram Temuçin’e, MÜSİAD Bayburt Şube Başkanımız Erdal Şentürk’e, Kestel Bayburt Dernek Başkanımız Cemalettin Deligöz, İstanbul Anadolu Yakası Bayburt Dernek Başkanımız Adem Doğan’a, Trabzon Bayburt Dernek Başkanımız Sadettin Okay’a ve İş Adamlarımız desteklerini bizlerden esirgemeyen Kazım Ay, Lokman Saraç, Şeref Yazoğlu, Fazıl Çakar, Naci Çelik, Gürsoy Atlı, Şerafettin Bayram, Selami Hacı Arifoğlu, Lokman Saraç, Kaya Sarıhan, Remzi Dursun Kaya, Yüksel Aktaş , Erdoğan Ezber ve Erol Ceylan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bayburt Tanıtım Günleri boyunca bizlerle birlikte olup sahne alan tüm sanatçılarımıza ve basın mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum. 

Gün birlik günü, gün kardeşlik günüdür. Birlik ve beraberlik ölümden başka her şeyi yener. Bu vesile ile Bayburt Tanıtım Günleri’nde hiç bir ikbal ve istikbal beklemeden, Bayburt için gelebilecek tüm risk ve tehlikeleri göğüsleme gayretini içerisinde taşıyan, Allah rızası için gayretlerini, desteklerini esirgemeyen siz değerli hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayburt Tanıtım Günleri’nin sonuna geldik, ancak Bayburt Sevdamız bitmedi. Allahın izniyle en kısa zamanda iki projemizi daha sunacağız. Selam ve saygı ile...”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beşiroğlu 4 yıl önce

EyvAllah.. güzel bir kapanış konuşması okudum, nicelerine..