Milletvekili Ateş, İstanbul'daki Bayburt derneklerinin konuğu oldu

Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, İstanbul'daki Bayburt dernekleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Milletvekili Ateş, İstanbul'daki Bayburt derneklerinin konuğu oldu

Bayburt Postası - Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş ve yönetimi, Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş'le derneklere hizmet eden Bayburtlu yöneticileri bir araya getirdi.

Programda Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, Milletvekili Orhan Ateş'e görevinin hayırlı olmasını dileyerek, Bayburt'a önemli hizmetler getireceğine inandığını söyledi. Durmuş, dernekler olarak Milletvekili Ateş'in her zaman yanında ve destekçisi olacaklarını bildirerek, programa katılan dernek yöneticilerine teşekkür etti. 

Milletvekili Orhan Ateş ise, Türkiye Yüzyılına vurgu yaparak, Bayburt'un da bu yeni dönemden en üst düzeyde projelerle yararlanacağını belirtti. 'Bayburt için çalışma vakti' diyen Prof. Dr. Orhan Ateş, dernek başkanları ve yöneticilerine yaptıkları görevlerinde başarılar diledi.  

Programa, Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman ile Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Konursu'lu 11 ay önce

Koskoca Konursu'dan bir kişi yok. Çok ayıp.