Alparslan Türkeş, 102. Doğum gününde anıldı

Bayburt Ülkü Ocakları, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in 102. Doğum Günü dolayısıyla Türk Dünyası Parkı önünde fotoğraf sergisi düzenledi.

Alparslan Türkeş, 102. Doğum gününde anıldı
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Zengin, Başbuğ Alparslan Türkeş’i her zaman hatırlayacaklarını dile getirerek, serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başbuğ Alparslan Türkeş’in 102. Doğum Günü anısına açılan sergi akşam saatlerine kadar ziyaretçileri ağırlarken, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi İdris Aydın ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal da ziyaretçiler arasındaydı.


Ocak Başkanı Yunus Emre Zengin, sergi alanında yapmış olduğu konuşmada; “Türk siyasetine damga vurmuş Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in doğum günü münasebetiyle böyle bir sergiye karar verdik. Başbuğumuzun önemini ve Türkiye Cumhuriyeti’ne katkılarını bir nebze olsun anlamak ve anlatmak amacıyla sergimizi açtık. Bu vesileyle rahmet ve minnetle kendisini tekrar yâd ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
Alparslan Türkeş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 4 yıl önce

ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun onun evlatları bugün hükmü beyden iş bekliyor belediyede atılım bekliyor bakalım ne olacak

Avatar
turan 4 yıl önce

onun resimlerini değil ideallerini taşıyın yayın hizmet edin farkınızı gösterin

Avatar
Mehmet Öztürk 4 yıl önce

Başbuğumuza Allahtan rahmet diliyorum. Sizin gibi hakkı haklıyı koruyan hak ve hukuktan yana siyasetçileri bu davaya kattığı için minnettarız. İnşAllah gelecek günlerde bayburta hizmetleriniz meyvesini vermeye başlayacak.