Vali Cüneyt Epcim Bayburt'a veda etti 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt'a veda etti.

Vali Cüneyt Epcim Bayburt'a veda etti 

Bayburt Postası - Bayburt Valiliği'nde düzenlenen veda programına Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Jandarma Komutanı Dr. Albay Talha Övet, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun,  kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri katılarak Vali Epcim ile vedalaştılar.

Valilik toplantı salonunda kısa bir konuşma gerçekleştiren Vali Epcim, "Bayburt'ta severek çalıştığımı bilmenizi isterim. Buradaki arkadaşlarımızla çok güzel anılarımız oldu. Bu anılar, dostluklar ebediyen yaşayacaktır. Bayburt'ta güzel işler oluyor, bundan sonrada olacaktır. Çok değerli bir valimiz geliyor, o da bizden sonraki dönemde çok daha başarılı hizmetleri yerine getirir diye düşünüyoruz. 

Sonuçta bizler atamaya tabi insanlarız, Bayburt ortalamasının üstünde görev yaptığımızı biliyorsunuz. Çalışma döneminde bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, her başlangıcın bir sonu vardır, bugün sona geldik. Bayburt'ta güzel anılar biriktirdik; çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar edindik, çok iyi insanlarla, milli-manevi değerlere bağlı insanlarla bir arada olmanın huzurunu, güvenini yaşadık. Hepinize çok teşekkür ederim, Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı. 

Valilik binası önünde kalabalık il protokol üyeleriyle vedalaşan Epcim, herkesle tek tek tokalaşıp, haklarını helal etmesini istedi. Vedalaşma programı, valilik binası önünde çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Anahtar Kelimeler:
Cüneyt Epcim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.