Memnune Evsen Huzur Evi'nde 35 kişinin testi pozitif!

Bayburt Memnune Evsen Huzurevi'nden üzen bir haber geldi.

Memnune Evsen Huzur Evi'nde 35 kişinin testi pozitif!
Bayburt Postası - Bayburt Memnune Evsen Huzurevi'nde 27'si huzur evi sakini, 8'i kurum çalışanı 35 kişinin Kovid 19 testi pozitif çıktı. Konuyla ilgili Bayburt Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bayburt Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Memnune Evsen Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 26.04.2020 Pazar günü gerçekleştirilen genel sağlık taraması doğrultusunda elde edilen ilk bulgulara göre 27’si huzur evi sakini, 8’i kurum personeli olmak üzere toplam 35 kişinin Kovid-19 test sonucu pozitif olarak tespit edilmiştir. Valiliğimizce gerekli tedbirler alınmış olup idari soruşturma başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 4 yıl önce

Erzurum Erzincan'a bakın vaka sayısına Bayburt neredeyse bunları geçti. Bu ihmallerin en büyük sorumlusu üst amşrlerdir çünkü millet işi olsun olmasın çarşıda dolanıp duruyor. Öyle Bayburt ta sokağa çıkma yasağı yok ama Bayburtlu hep evlerinde diyerek yalan haberlerle olmaz bu işler. Bugün pazara gidin bakın sosyal mesafeymiş

Avatar
garip 4 yıl önce

Huzur evinde olan büyüklerimiz sizin yıllarca çalışıp çırpınıp çocuklarınızı büyütüp hayatta her türlü imkanı sağlayıp sonra oraya terk edenler utansın gelelim huzur evi yönetimine müdür bu kadar tedbirsiz nasıl davranır anlaşılır gibi değil görevden alınmalı sorumlu kim varsa gereği yapılmalı

Avatar
volkanK. 4 yıl önce

Bunun adı tam bir skandaldır.Yöneticliler anlamında Tedbirsizliktir.İnşAllah Erken farketilmiştir Allah şifa versin.

Avatar
Nazım 4 yıl önce

ALLAH şifalar versin. Bayburt ta kuralları kimse takmıyor.gidin pazara gidin fırınlara meydana çıkın görün. Sadece boş sokakları çekip reklam yapmayla olmuyor.bekçiler korkak lafları geçmiyor. Herkes bildiğini okuyor.gidin firincilara eldiven maske kullanmıyorlar .nerde denetim yok. Boşuna reklam yapmayın.

Avatar
Agop 4 yıl önce

Gevşek davranmanın sonucudur.Vebali amirlerin ve çalışanların boynuna.Olan yine garibana oldu

Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Gerekli Önlemler Alınmıyor Maalesef personel sorumsuzluk yapmış yazık günahtır hayat çok ucuz maalesef kınıyorum

Avatar
vatandaş 4 yıl önce

Bayburtta kimseler tedbirlere kurallara uymuyor. Denetlemeler zayıf. Saathane meydanı caddeler insan dolu. Kimse mesafeyi korumuyor. Personellerinde bu kurallara uyduğunu düşünmüyorum. Yazık o insanlarımıza. Allah şifalarını versin inşAllah.

Avatar
Ünsal 4 yıl önce

Çoluk çocuk yaşlı ihtiyar yaklaşık 35 gündür içerde dışarıda olanlar sorumlu değilde sorumsuzca bu pandemiyi henüz algılayamamışlarki pazarlar marketler fırınlar sokaklarda hiç bir şey yokmuş gibidavranışlar var yazık günahtır bu pandemiyi böyle bitmez tedbirleri doku tutmakta fayda var bunun şakası yok sağlık çalışanlarımıza Allah güç kuvvet versin