Derebaşı Virajları trafiğe kapatıldı!

Dünyanın en tehlikeli yollarından biri olarak gösterilen Bayburt ile Trabzon'un Çaykara ilçesi arasında bulunan Derebaşı Virajları, Soğanlı geçidinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandı.

Derebaşı Virajları trafiğe kapatıldı!
Bayburt Postası - Dünyanın en zorlu yollarını tanıtan dünyaca ünlü bir internet sitesince "dünyanın en tehlikeli yolu" olarak seçilen Bayburt ile Trabzon'un Çaykara ilçesi arasında bulunan Soğanlı geçidinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandı.

Kullanıcılarına dünya genelindeki tehlikeli ve zorlu yolların tanıtımını yapan www.dangerousroads.org adlı site tarafından 2 yıl önce dünyanın en tehlikeli yolu olarak belirlenen Derebaşı Virajları, Trabzon ile Bayburt illerini en kısa mesafe olan 3 bin 500 metre yükseklikteki Soğanlı Dağı üzerinden birbirine bağlıyor.

Anahtar Kelimeler:
Derebaşı Virajları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur 4 yıl önce

Katılıyorum. Maceradan vazgeçilmeli

Avatar
Şükrü Nişancı 4 yıl önce

Burası ulaşım yolu değil ölüm yolu, heyelan olmasa da kökü ulaşıma kapatılmalı.İki aracın sığmadığı yola yol denilmez, tuzak denilir. Acilen yol olmaktan çıkarılmalı, ekstrem sporların yapılacağı parkura dönüştürülmeli.