Bayburt'ta 12 saat su kesintisi yaşanacak!

Bayburt Belediyesi 12 saat boyunca su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Bayburt'ta 12 saat su kesintisi yaşanacak!

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Şehir Merkezi Su İsale hattında gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmasından dolayı 2 Aralık Cumartesi Günü gece saat 23.50 'den 3 Aralık Pazar saat 11.50'ye kadar şehir merkezinde 12 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada, "Şehir Merkezi Ana İsale Su Hattında bakım ve onarım çalışması gerçekleştirileceğinden dolayı   2 Aralık Cumartesi Günü gece saat 23.50 'den 3 Aralık Pazar saat 11.50'ye kadar şehir merkezinde 12 saatlik su kesintisi  yaşanacaktır. Tüm hemşehrilerimize anlayışları için teşekkür eder saygılar sunarız" denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 8 ay önce

Muhterem belediye yetkilileri su nerede Saat 18.10 Belirlediğiniz süre 6 saat geçti.

Avatar
Ozan 8 ay önce

2003 yılında seçim olmuş belediyeyi akp adayı Bekir Çetin kazanmış ve Bekir in icraatlarında su kesintisi her 3-5 günde bir 12 saatlik kesintiler yaşanıyordu. Millet bıkmıştı. Derken seçim yaklaşmıştı. Su kesintisini halledemeyen bekir başkanın evinin ziline "suları kesen bekir" diye yazmışlar. Şimdi bayburtta su kesintisi var ve seçim yakın. Başkanın ziline kim ne yazacak?