Bayburt İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Şengül Gök

Bayburt İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne, Ardahan Merkez İlçe Nüfus Müdürü Şengül Gök atandı.

Bayburt İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Şengül Gök
Bayburt Postası - Şenül Gök, yaptığı açıklamada, yaklaşık 30 yıldır Ardahan'da çeşitli görevlerde bulunduğunu söyledi.

16 yıl Ardahan Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü görevinin ardından Bayburt İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne atandığını ifade eden Gök, şunları kaydetti:

"Devletimizin bizi il müdürlüğüne layık görmesi bizi sevindirdi, önemli bir görev. Bunun için İçişleri Bakanlığımıza, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğümüz ile Ardahan Valimiz Hüseyin Öner'e teşekkür ederim. 30 yılımı verdiğim bir yerden de ayrılmak çok zor oluyor. Her Ardahanlının bundan sonra Bayburt'ta bir evinin olduğunu bilmesini isterim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 3 yıl önce

Bayburt ta bu işi hakkıyla yapacak kurumun içinden kişiler vardı. Neden hep dışardan atanıyor. Veya şöyle sorayım bizden neden kimse başka illere atanmıyor.

Avatar
halk 3 yıl önce

Özellikle il müdürlerinin aynı şehirden atanması yerine dışarıdan atanmasını daha faydalı buluyorumYeter ki ehliyet,liyakat olsun...Hayırlı olsun...

Avatar
Dede 3 yıl önce

Merkez bankası başkanı, vali , kaymakam, bazı il müdürlükleri ve bunların yardımcıları gibi diğer illerimizde görev yapan insanlarımız var senin haberin yoksa yapacak bişey yok
Ayrıca nüfusu düşük olan bütün illerde müdürlük gibi görevlere başka şehirli insanların atanması herzaman daha iyidir

Avatar
saliha 2 yıl önce

Şengül hanım görevin hayırlı uğurlu olsun. Ardahan'ın sizin gibi başarılı bir müdürü kaybetmesi üzücü ancak nüfusu az olan illerde il Müdürü olarak atama yapılamıyor. Yeni Görevinde başarılar diliyorum.