Bayburt Postası - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bayburt Şubesi'nin yeni başkanı Mert Tosun, dernek müdürü Naci Ahıshalıoğlu ile birlikte Diyarbakır'da düzenlenen "Terörsüz Türkiye Buluşması Başkanlar Toplantısı"na katıldı.

Toplantıya, MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir, Yönetim Kurulu'nun yeni dönem üyeleri ve Türkiye genelindeki 84 şube ve temsilciliğin başkanları katılım gösterdi.

Bayburt Vakfı 15. Olağan Genel Kurulu’nda Önemli Kararlar: Tüzük ve İdari Yapı Değişti
Bayburt Vakfı 15. Olağan Genel Kurulu’nda Önemli Kararlar: Tüzük ve İdari Yapı Değişti
İçeriği Görüntüle

Açılış konuşmasında MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir, terörle mücadelenin ardından bölgesel kalkınmanın ancak bir "ihya seferberliği" ruhuyla mümkün olabileceğini vurguladı. Özdemir, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarına bu tarihi sorumluluğu üstlenme çağrısında bulundu.

Toplantının sonunda Bayburt Şube Başkanı Mert Tosun, Genel Başkan Özdemir ve diğer şube başkanlarıyla bir araya gelerek bölgesel kalkınma projeleri ve ekonomik işbirlikleri üzerine istişarelerde bulundu.

Bayburt Musiad Terorsuz Turkiye Toplantisina Katildi1