Türk işi Facebook!

Ankara Bilkent Cyberpark'ta kurulmuş olan yazılım şirketi ARTI İnovasyon tarafından geliştirilmekte olan telefon uygulaması ile yakın çevrenizde bulunan insanları telefonunuzda görüntüleyebileceksiniz.

Türk işi Facebook!

Ankara Bilkent Cyberpark'ta kurulmuş olan yazılım şirketi ARTI İnovasyon tarafından geliştirilmekte olan telefon uygulaması ile yakın çevrenizde bulunan insanları telefonunuzda görüntüleyebileceksiniz.

Fuar, konferans ve seminer gibi etkinliklerde binlerce ziyaretçi ortak bir amaç uğruna bir araya gelir. İnsanların bu tarz etkinliklerde bulunmasının başlıca nedeni, farklı alanlarda deneyim sahibi kişilerle tanışarak ortak iş imkanı oluşturuyor. Ancak insanların, çevrelerinde bulunan diğer kişilerin hangi işte ve pozisyonda çalıştığını bilebilmesi oldukça zor. 

Bu nedenle ziyaretçiler etkinliklerde harcadıkları uzun zaman sonunda, ancak birkaç kişiyle tanışabiliyor. İşte bu verimsiz ortamı daha verimli hale getirmek amacıyla ortaya çıkmış olan ''Chain-Network Builder'' uygulaması aracılığıyla etkinlik boyunca çevrenizde bulunan diğer katılımcıların hangi kurum ve pozisyonda çalıştıklarına dair bilgileri içeren profillerini inceleyebilir, online kartvizit değişimi yapabileceksiniz! Aynı zamanda tanıdıklarınızın yakınınızda bulunup bulunmadığını da bu yolla öğrenebilirsiniz.

Ürünün geliştiren Kemal Apaydın ve Ömer Can Gökdere, ürünlerini kısa süre önce piyasaya çıkarmış olmalarına rağmen binlerce üyeye ulaşmış durumda. Gün geçtikçe kullanımı artan bu uygulama sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp İspanya ve Hindistan gibi ülkeler başta olmak üzere yurtdışında da kullanılıyor. Ürünün pazarlama tarafı ile ilgilenen Kemal Apaydın; ''Sadece Türkiye'de her yıl yüzlerce büyük ölçekli fuar ve konferans düzenleniyor. Her bir etkinliğin binlerce ziyeretçiyi ağırladığını düşünecek olursak, önümüzde çok büyük bir pazar bulunduğunu görebiliriz.  Asıl amacımız insanların birbirleri arasında ki iletişimi, çağımız teknolojilerini kullanarak geliştirmek. Düşünün ki gittiğiniz bir fuarda, sizin işinizi güçlendirmenizde yararlı olacak 1 kişiyle bile tanışmanız sizin için büyük kazançlar sağlatabilir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.