İnternetten en çok spor malzemesi aldık

Yeni yılda spora başlamak isteyen e-ticaret kullanıcıları, koşu bandından halter ve ağırlık aletlerine kadar birçok ürüne yoğun ilgi gösterdi.

İnternetten en çok spor malzemesi aldık

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e-ticaret platformu sahibinden.com’un, 1 Aralık 2013  – 31 Ocak 2014 dönemi spor aletleri ilan ve ortalama satış rakamlarına ilişkin verileri belli oldu. 

sahibinden.com verilerine göre hem Aralık hem de Ocak aylarında en çok koşu bandı ilanı verilirken, 1 ay içinde ilan sayısında en çok artış yaşanan spor ürünleri de halter ve ağırlık aletleri oldu. İlan adetlerinde yüzde 38 oranında bir artış yaşanan halter ve ağırlık aletlerini yüzde 20 ile küçük kondisyon aletleri ve yüzde 14 ile koşu bandı takip etti. İncelenen dönemde en fazla fiyat artışı gösteren ürün ise yüzde 50 oranında bir artışla yine halter ve ağırlık aletleri oldu. Onu sırasıyla yüzde 40’lık bir fiyat artışıyla ağırlık sehpası, yüzde 32 ile mekik ve barfiks ve yüzde 31 ile küçük kondisyon aletleri izledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.