U18 Gençler Liginde Namağlup Şampiyon Bayburt Belediyespor

Bayburt U18 Gençler Ligi'nin şampiyonu Bayburt Belediyespor oldu.

U18 Gençler Liginde Namağlup Şampiyon Bayburt Belediyespor

Bayburt Postası - Bayburt U18 Gençler Ligi'nde mücadele eden Bayburt Belediyespor ligin son maçında Akşarspor'ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazanarak, U18 Gençler Ligi’nde namağlup şampiyon oldu.

Bayburt Belediyespor U18 takımı tarihi ve yeri önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak olan U18 Türkiye Finallerinde Bayburt'u temsil etmeye hak kazandı.

Bayburt Belediyespor Sportif Direktörü Burhan Çalışkan şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada, "Futbolcu olarak 1993-1994 yılında kazandığımız şampiyonluğun ardından 30 yıl sonra sportif direktör olarak aynı heyecanı yeniden yaşamak bizi ziyadesiyle mutlu etti. Geçtiğimiz sezon Gürsoy Görer hocamızla birlikte Belediyespor altyapısında görev alarak başladık ve ikinci sezonumuzda U18 Ligini şampiyon olarak tamamladık. Bu bizim için inalımaz bir mutluluk" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.