Milli Gururumuz Hakan Çalhanoğlu’nun Bayburt programı belli oldu

Dünyaca ünlü milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü Bayburt'ta olacak.

Milli Gururumuz Hakan Çalhanoğlu’nun Bayburt programı belli oldu

Bayburt Postası - Türk Milli Takımının kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Bayburt programında dolu dolu üç gün sevenleriyle bir araya gelecek. 

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından İnter'de forma giyen milli oyuncu 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 14.00’te Aydıntepe yol ayrımında karşılanacak. 

Aynı gün Bayburt Valiliği ve Bayburt Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Çalhanoğlu, ziyaretlerin ardından Saray Bahçesi Atatürk Anıtı’nda sevenlerine formalarını imzalayacak. Aynı gün akşam 21.00’de ise Arena Halı Saha’da futbol maçında forma giyecek.

13 Temmuz 2023 Perşembe günü Erzurum Köprüsü ile Bent Köprüsü arasında rafting yapacak olan Çalhanoğlu, 14 Temmuz 2023 Cuma günü ise Cirit Müsabakasını izleyerek, at binecek. Çalhanoğlu, Cumartesi günü Bayburt’tan ayrılacak. 

Türk Milli Takım kaptanlığının yanı sıra dünyanın en prestijli kulüplerinde forma giyerek Bayburtluları gururlandıran ve dünyanın en meşhur Bayburtluları'ndan biri olan Hakan Çalhanoğlu'nun baba ocağına yapacağı ziyareti binlerce hemşehrisi merakla bekliyor. 

Anahtar Kelimeler:
Hakan Çalhanoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.