Milli Boksörlerden Başkan Pekmezci'ye Ziyaret

Boks Milli Takımı Antrenörü Seyfullah Dumlupınar, Türkiye Boks Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi Ertuğrul Akagündüz, Kurban Yazoğlu Boks Kulübü ve Bayburt Gençlik Spor Boks Kulübü sporcuları Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi makamında ziyaret ettiler. 

Milli Boksörlerden Başkan Pekmezci'ye Ziyaret

Bayburt Postası - Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Pekmezci kendisinin de eski bir boksör olduğunu ifade etti ve kendi zamanlarındaki yaptıkları çalışmalardan bahsederek aynı zamanda milli takım için ter döken genç boksörlere tavsiyelerde bulundu. Pekmezci daha sonra dereceye giren sporcuları altınla ödüllendirdi.

Kendilerine gösterdiği ilgi ve verdiği desteklerden dolayı Başkan Pekmezci’ye teşekkür eden Dumlupınar, Akagündüz ve milli sporcular ise çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyarette Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli de hazır bulundu.

Türkiye Şampiyonası sonrası gerçekleşen ziyarette milli sporcularımızın aldığı dereceler ise şöyle:

Toprak Salman Türkiye şampiyonu, Bilal Güçlü Türkiye şampiyonu, Anıl Mehmet Karakulaklı Türkiye üçüncüsü, Özbek Türk Türkiye üçüncüsü, Emre Yıldızoğlu Türkiye ikincisi, Abdulsamet Sokar Türkiye Üçüncüsü, Taha Bayrak Türkiye şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü, Yusuf İslam Yakut ise ülkemizi Avrupa Şampiyonasında temsil etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.