Mert Altıparmak, Cirit Milli Takımı ile Kırgızistan'da

Bayburtlu cirit sporcusu Mert Altıparmak, Türk Cirit Milli Takımı'na seçildi.

Mert Altıparmak, Cirit Milli Takımı ile Kırgızistan'da

Bayburt Postası - Genç ciritçi Mert Altıparmak, Türk Devletleri Teşkilatı Geleneksel Spor oyunları dolayısıyla Türk Milli Takımı kafilesiyle birlikte Kırgızistan'a uğurlandı. 

Bayburtlu ciritçi Kamil Altıparmak'ın oğlu olan Mert Altıparmak, at sevgisi ile büyüdüğü Bayburt'ta babasının izinden gidiyor. Genç yaşında iyi bir cirit sporcusu olan Mert Altıparmak, Türk Milli Takımı'na seçilme başarısı gösterdi. Şuan Kırgızistan'da bulunan Mert Altıparmak, Türk Devletleri Teşkilatı Geleneksel Spor Oyunlarında ay yıldızlı formayı giyiniyor.

Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanı Zübeyir Bekiroğlu, Mert Altıparmak'ın bu başarısını şu ifadelerle kutladı:

"Atlı Cirit Milli Takımına seçilerek Kırgızistan’da gerçekleştirilen, Türk Devletleri Teşkilatı Geleneksel Spor Oyunlarında ülkemizi ve Bayburt Atlı Spor Kulübümüzü temsil eden sporcumuzu tebrik ediyorum."

Bizler de Bayburt Postası olarak genç kardeşimizi yürekten kutlar başarılarının devamını dileriz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.