İkranur Akkuş, Güreşte Türkiye Üçüncüsü

Demirözülü sporcu İkranur Akkuş, Ankara’da düzenlenen Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

İkranur Akkuş, Güreşte Türkiye Üçüncüsü
Bayburt Postası - 160 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada önemli bir başarıya imza atan İkranur Akkuş, son yıllarda üniversitenin aldığı başarılar haricinde il genelinde sönük yıllarını yaşayan güreş sporunu yeniden gündeme taşıdı.

Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun, Demirözülü bir sporcunun Türkiye’de ilk üçte yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede geçmişi 6 ay gibi kısa süreye dayanan güreşin, alınan bu sonuçla her geçen gün daha da iyiye gideceğini umut ettiğini söyledi.

Coşkun, şunları söyledi:

“Ankara Taha Akgül Spor Salonunda 17-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 160 Bayan Güreşci sporcusunun katıldığı Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Demirözü Spor Kulübü'nden İkranur Akkuş hem ilimizi hem de ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek, Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanmıştır. Bu sonuçla güreşcimiz Milli Takım seçmelerine girmeye hak kazanarak bizi gururlandırmıştır. Bu onuru yaşatan sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kulübümüze katkılarından dolayı Valimiz Cüneyt Epçim'e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Hayrettin Öner'e, Güreş Antrönörümüz Mustafa Çiftçi'ye ve Demirözü Spor Kulübü yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.