Gençosman'dan Ankaraspor da çıkamadı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 12. Hafta mücadeleleri sonuçlandı.

Gençosman'dan Ankaraspor da çıkamadı!

Bayburt Postası - Bayburt Özel İdarespor, konuk ettiği Ankaraspor karşısında 80. dakikada bulduğu golle 1-0 galip ayrıldı. Temsilcimize üç puanı getiren golü golcü oyuncu İbrahim Alan'ın asisti ile Ömer Faruk Çalışkan attı. Puanını 23'e çıkaran Bayburt Özel İdarespor 12. hafta sonunda ilk 5'in içerisinde yer aldı. 

Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’te oynanan karşılaşmayı Yunus Dursun, Mehmet Sıraç Akpınar, Orhan Timurtaş üçlüsü yönetti.

Bayburt Özel İdarespor’un 7. dakikadaki atağında ceza sahasına yapılan ortada Ali Aydemir aşırtma bir kafa vuruşu çıkardı. Kaleciyi geçen topu rakip oyuncu dışarı çeldi. 

Seyir zevki olarak sıkıcı bir oyun sergilenen ilk yarıda başka net pozisyon yaşanmadı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz sonuçlandı.

İkinci yarı da ilk yarının bir benzeri oyun sahaya yansıdı. Son çeyrekte kontra atakta rakip kalede pozisyon bulan Bayburt Özel İdarespor, karşılaşmadaki sessizliği bozdu. 80. dakikada İbrahim Alan’ın ceza sahasına girip kaleye paralel çıkardığı topu, maçın ikinci yarısında Uğur Mustafa Türk’ün yerine oyuna dahil olan Ömer Faruk Çalışkan düzgün bir vuruşla filelerle buluşturdu. 1-0

Golün ardından Ankaraspor'da sert hareketler dikkat çekti. Oyunun gerilmesine sebep olan Ankaraspor'dan Sedat Cengiz'in kırmızı kartla oyun dışına gönderilmesi beklenirken, maçın hakemi bu sert hareketi sarı kartla geçiştirdi. 

6 dakika uzatma gören maçın son anlarında İbrahim Alan, tek başına kaldığı ceza sahası içinde rakip defans oyuncularını akıl dolu bir hareketle boşar çıkarıp, topu kaleye gönderdi. Kalecinin seyredebildiği pozisyonda top direği yalayıp dışarı çıktı. 

Karşılaşma temsilcimizin 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, maç sonunda kısa süreli bir gerginlik daha yaşandı. 

Bayburt Özel İdarespor, 13. hafta lig lideri Hekimoğlu Trabzon ile deplasmanda karşılaşacak. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ TEBRİK'LER BAYBURT SPOR ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️