Geçmiş Olsun Seyfullah Hoca

Türk Boks Milli Takımının Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar’ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

Geçmiş Olsun Seyfullah Hoca
Bayburt Postası - Dumlupınar, Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

İngiltere'deki 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kota Müsabakaları'nın durdurulmasının ardından Türkiye'ye dönen Boks Milli Takım kafilesinden Baş Antrenör Seyfullah Dumlupınar ile sporcusu Serhat Güler'in testleri pozitif çıktı. 

Yurda döner dönmez tahlilleri alınarak evinde hayatını geçiren Dumlupınar, test sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Dumlupınar: "Ailem de dahil hiç kimseyle görüşmedim"

Hastanede tedavi altına alınan Seyfullah Dumlupınar'la telefonla yaptığımız görüşmede, kendisinin ev halkı dahil hiç kimseyle görüşmediğini, tokalaşmak dahil olmak üzere kimseyle temasının olmadığını söyledi. 

Kontrollerdeki sağlık verilerinin gayet iyi çıktığını söyleyen Dumlupınar, şuan için hiçbir şikayetinin olmadığını ifade ederek, yaklaşık 1 haftadır evinde kendi kendine karantina uyguladını ifade etti. Dumlupınar, "Milletimizin duası, doktorlarımızın uyguladıkları tedavi ile inşallah bu hastalığı atlatıp, Bayburt'umuza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.  

Akagündüz: "Durumu gayet iyi, daha da iyi olacak"

Boks İl Temsilcisi ve aynı zamanda Dumlupınar'ın yakın dostu Ertuğrul Akagündüz de, "Kendinden şüphelenen herkes Seyfullah Hocamız gibi davransa bu hastalık yayılmaz. Spor hayatındaki disiplin tüm hayatına yayılmış bir şahsiyet. Yaklaşık 1 haftadır Bayburt'ta, görüşme talebimi reddetti. Onu görmek isteyen tüm sporcularına ve bana, test sonuçlarının ardından görüşebileceğimizi aktardı. İki katlı evinin üst katında kendini karantinaya aldı ve aile bireyleri ile de hiç görüşmedi. Allah ondan razı olsun. Durumu gayet iyi, tedavisi sürüyor, daha da iyi olacak. En kısa zamanda kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah" dedi. 

Akagündüz, testi pozitif çıkan Serhat Güler'in İstanbul'da tedavi altında olduğunu, kafiledeki diğer sporcuların da test sonuçlarının beklendiğini kaydetti. 

1 kişi taburcu edildi

Öte yandan Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olan hastalardan 1'inin sonuçlarının düzelerek tahliye olduğu, diğer hastaların ise durumlarının iyi olduğu ve tedavi süreçlerinin sürdüğü öğrenildi. 

Haber: Murat Okutmuş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aziz 4 yıl önce

Çok çok gecmiş olsun Seyfullah hocam.. Allah sağlıklı huzurlu ve mutlu bir ömür versin

Avatar
İbrahim özger 4 yıl önce

Cenabı Allah tan acil şifalar diliyorum