Çalhanaoğlu: "Bayburt, benim her şeyim"

Dünyaca ünlü Bayburtlu milli futbolcu Hakan Çalhanaoğlu TRT Spor'a konuştu. Çalhanoğlu, "Bayburt benim her şeyim. Köyüme severek gidiyorum. Onları gururlandırmaya devam edeceğim" dedi.

Çalhanaoğlu: "Bayburt, benim her şeyim"
Bayburt Postası - İtalya Serie A'da Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız isim memleketi Bayburtlu olarak Milan'da oynamaktan gurur duyduğunu ifade ettiği açıklmasında, Galatasaray ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

"Gizli gizli dışarıya hava almaya çıkıyorduk"

Çalhanoğlu, koronavirüs süreci ile ilgili ''İtalya'daki haberlere göre 13-14 Haziran'da liglerin başlayacağı söyleniyor. Milan'da herkesin sonuçları negatif çıktı. Bizde durum iyi. Mental olarak bu durum bizi çok zorladı. Oynayacağız mı, oynamayacağız mı?. İnşallah maçlar geç saatlerde oynanır. Ara sıra gizli gizli dışarıya hava almaya çıkıyorduk. Çocuk bakmak gerçekten kolay değil eşimi bu süreçte daha iyi anlıyorum. Elimden geldiği kadar eşime yardım ettim, çocuğumla daha fazla vakit geçirdim. Bu süreçte çok şey öğrendim'' ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz Avrupa Ligi"

''Biz geçen sene 1 puanla Şampiyonlar Ligi'ne katılamadık. Bu sene de Şampiyonlar Ligi'ni göremeyeceğiz ancak Avrupa Ligi için mücadele edeceğiz. Önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi hedefimiz. İtalyancayı kısa bir sürede öğrendim, arkadaş çevrem çoğaldı. Kültüre alışmak kolay oldu. Türkiye'ye çok yakınlar.''

''Bayburtlu olarak Milan'da oynadığım için gururluyum" 


''Bayburtlu olarak Milan'da oynadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bayburt benim her şeyim. Köyüme severek gidyorum. Onları gururlandırmaya devam edeceğim. Milan'a severek geldim. Milan formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Stefano Pioli'ye çok büyük saygım var bize çok yardımcı oluyor. Hem gelene hem de gidene çok saygım var. Gennaro Gattuso'ya da büyük saygım vardı.''

"Milli takımda bu jenerasyon çok güzel"

''Milli takımda genç oyuncular ve tecrübeli oyuncularla bu jenerasyon çok güzel. Takımda herkesin birbirine saygısı var. Bu sene EURO 2020'yi göremeyeceğiz. Bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm. Çünkü çok sakat arkadaşım vardı. Bazen iyi bazen kötü oynuyoruz. Sonuçta insanız. Negatifleri dinleyip geçmek gerekiyor.''

"Galatasaraylı olduğumu saklamıyorum" 

Çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı beğeniyle ilgili de ''Ben Galatasaraylı olduğumu saklamıyorum. Çocukluğumdan beri öyleyim. Buradan da söylüyorum bunu. Galatasaray'ı hep takip ediyorum. İlerleyen zamanda Galatasaray'a gelirsem çok mutlu olurum'' yorumunu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Bizde seninle gurur duyuyoruz Hakan Çalhanoğlu.Yolun açık olsun.Allah nazardan,sakatlıktan,hastalıktan muhafaza eylesin...

Avatar
Serkan taş 4 yıl önce

Senin ben ALLAH ina kurban olurum topragim benim

Avatar
Recep besbas 4 yıl önce

Canim hemserim bizlerde seninle gururduyuyoruz Allah seni nazarlardan kazalardan bütün kötülüklerden korusun ins.Allahima emanetsin.

Avatar
Beybars 4 yıl önce

avrupada yetişip fakat özünü unutmamiş yegane hemşehrimiz seni seviyoruz