Bayburtlu gençlerin 50 kilometrelik mesafede rafting heyecanı

Karşıgeçit köyünden bir grup genç, kendi imkanları ile elde ettikleri botlarla rafting heyecanı yaşadılar.

Bayburtlu gençlerin 50 kilometrelik mesafede rafting heyecanı

Bayburt Postası - Köy muhtarının da destek sunduğu gençler ken/di imkanlarınca elde ettikleri can yelekleri ve botlarla Çoruh Nehri'nde 50 kilometrelik bir mesafe kat ettler. Karşıgeçit köyünden botlara binen gençler, Erzurum sınırları içerisinde yer alan Laleli Köyüne kadar botlarla giderek doyasıya eğlendiler. 

Burak Yıldız, Ömer Aydemir, Mustafa Tetik, Cemil Aydemir, Ali Yıldız, Sıtkı Köse, Yusuf Bayraktar, Bedirhan Köse isimli gençlerden oluşan kafile sorunsuz bir şekilde vafrdıkları Laleli köyünden yetkililere seslenerek kendilerine destek sunulmasını istediler. 

Gençlerden Sıtkı Köse, "Buradan muhtarımız Mustafa Okutmuş'a katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Bu etkinliği köyün gençleri olarak sadece biz yapmayalım, bu sporu Bayburt'ta yayabilmek için belediyemizden ve valiliğimizden desteklerini bekliyoruz. Çoruh rafting yapma potansiyeli yüksek bir nehir, umarım bu potansiyeli tüm şehre aktarabilir buradan rafting sporuyla ilgilenen gençler çıkarırız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.