Bayburt Özel İdarespor'un iki maçı ertelendi!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bayburt Özel İdarespor'un iki maçı daha Türkiye Futbol Fedarasyonu tarafından ertelendi.

Bayburt Özel İdarespor'un iki maçı ertelendi!
Bayburt Postası - İkinci korokavirüs vakası yaşanan Bayburt Özel İdarespor'un yarın Gençosman Stadyumu'nda oynayacağı Tarsus İdman Yurdu ve 18 Kasım Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçları ileri bir tarihe ertelendi.  

TFF'den yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"14.11.2020 Cumartesi günü saat 11.00'de Gençosman Stadyumu'nda oynanması gereken Bayburt Özel İdarespor-Tarsus İdman Yurdu kraşılaşması ile 18.11.2020 Çarşamba günü saat 13.00'te Kırıklareli Atatürk Stadı'nda oynanması gereken Kırklarelispor-Bayburt Özel İdarespor Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup müsabakası, Bayburt Özel İdarespor Kulübü'nün Covid-19 testleri sonucunda test sonuçları negatif olan oyuncu sayısının Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimatın 7. maddesinin 8. fıkrasında belirtilen sayının altına düşmüş olması ve PCR test sonucu pozitif olan oyuncuların karantina süreleri de dikkate alınarak anılan müsabaka Federasyonumuz tarafından ileri bir terihe ertelenmiştir."

Öte yandan, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bayburt Özel İdarespor'da dün yapılan testlerde 18 futbolcunun koronavirüs test sonucu pozitif çıkmış, pozitif vaka sayısı 25'e ulaşmıştı. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.