Bayburt Özel İdarespor, Manisa deplasmanında galip

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bayburt Özel İdarespor, ligin ikinci maçında Manisa deplasmanında konuk oldu.

Bayburt Özel İdarespor, Manisa deplasmanında galip

Bayburt Postası - Temsilcimiz geriye düştüğü maçın son çeyreğinde 7 dakika içerisinde bulduğu gollerle maçtan galip ayrıldı. Geçtiğimiz hafta evinde Sakaryaspor ile berabere kalan Bayburt Özel İdarespor, aldığı galibiyetle puanını 4'e yükseltti. 

Turgutlu 7 Eylül Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayan karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında ev sahibi ekip öne geçti. Maçın 44. dakikasında Turgutluspor Sarper Çağlar'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın illk yarısı 1-0 Turgutluspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Bayburt Özel İdarespor etkili bir oyun sergiledi. Son çeyrekte ataklarını sıklaştıran temsilcimiz maçın 77. dakikasında Uğur Mustafa Türk beraberliği sağlayan golü kaydetti. Golün ardından galibiyet için bastıran temsilcimiz 83'te Emre Şahin'in attığı golle 2-1 öne geçti. Karşılaşma temsilcimizin 2-1 galibiyeti ile sonuçlandı. 

Temsilcimiz ligin üçüncü haftasında Serik Belediyespor'u ağırlayacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.