Bayburt Özel İdarespor Gençosman'da Şanlıurfaspor'a mağlup!

Bayburt Özel İdarespor, ligin en iyi takımlarından Şanlıurfaspor’u ağırladı.

Bayburt Özel İdarespor Gençosman'da Şanlıurfaspor'a mağlup!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligden düşmemek için mücadele eden temsilcimiz, zorlu rakibi karşısından puansız ayrıldı. Yeni oyuncuların da forma giydiği maçta rakibi karşısında varlık gösteremeyen Bayburt Özel İdarespor, karşılaşmadan 68. dakikada yediği golle 1-0 mağlup ayrıldı. Şanlıurfaspor aldığı 3 puanla lig liderliğine yükseldi. 

Saat 14.00’te oynanan karşılaşmayı Süleyman Soyutürk, Oğuzhan Yiğit Karpuz, Bedirhan Soydemir üçlüsü yönetti. 

Maçın ilk dakikalarında temsilcimiz kalesinde gol tehlikesi yaşadı. Feyyaz Belen’in ceza sahası içinden vuruşu Osman Bodur’un kafasına çarpıp kaleye yöneldi. Kaleci Mehmet Akif Önal pozisyonda çok iyi bir refleksle topu kornere çeldi. 

Bayburt Özel İdarespor’un maçın ilk yarısında iki oyuncusu sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Maçın 21. dakikasında sakatlanan Tuncay Kılıç’ın yerine Gökhan Göksu, 28. dakikada sakatlanan Osman Bodur’un yerine ise Musa Buğrahan Kavaklı oyuna dahil oldu.  

Şanlıurpaspor’un gol yollarında daha çok etkili olduğu maçın ilk yarısı başladığı gibi bitti. 

Maçın ikinci yarısına her iki takım da temkinli başladı. Orta saha mücadelesi ile geçen 15 dakikanın ardından her iki takımda daha atak bir futbol sergiledi. Şanlıurfaspor 68. dakikada kontra ataktan golü buldu. Mustafa Durak eksik yakaladığı savunma karşısında ceza sahasına kadar girerek, topu ara pasıyla Kemal Rüzgar’ın önüne bıraktı. Kemal Rüzgar topu boş kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 

Geride kalan dakikalarda Bayburt Özel İdarespor rakibe oranla daha baskılı oynasa da sonuç değişmedi. 

Bayburt Özel İdarespor, 25. hafta maçını 15 Mart 2023 günü Gençosman Stadyumu’nda Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 1 yıl önce

SAĞLIK OLSUN...