Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da ilk kez mağlup!

AN Zentrum Bayburt Özel İdarespor, 8. hafta karşılaşmasında Çorum FK ile karşı karşıya geldi. 

Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da ilk kez mağlup!

Bayburt Postası - İzmir bölgesinden Fatih Tokail’in yönettiği maça iyi başlayan Bayburt Özel İdarespor, 3. dakikada ceza sahası dışından İlker’in vuruşu ile kaleyi yokladı. Top, üstten dışarı çıktı. 

Atak futbolunu sürdüren temsilcimiz 7. dakikada Emre Şahin’le net bir gol fırsatını tepti. Emre Şahin, ceza sahasına bırakılan ara pasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de topu sağa çekerek boşa çıkaran Emre Şahin, topa vurmakta biraz gecikince Çorumsporlu defans oyuncuları kaleye yöneldi. Emre Şahin’in vuruşunu Çorumsporlu defans oyuncusu çizginin hemen önünden kornere çeldi. 

12. dakikada Çorumsporlu Umut Kaya, defans oyuncusunu çalımlayarak girdiği ceza sahasında şık bir vuruşla topu kaleci Zülküf’ün üzerinden ağlarla buluşturdu. 0-1

Golün ardından rakip kaleyi yoklayan temsilcimiz, 20. dakikada net bir gol pozisyonunu daha harcadı. Soldan ceza sahasına yapılan ortada top yerden sekerek, Ömer Esenkaya’nın önüne düştü. Ömer Esenkaya kale çizgisinin yarım metre gerisinden kafası ile dokunduğu topu dışarı attı.  

İlk yarının son anlarında, 43. dakikada ceza sahası içinde Emre Şahin bir gol pozisyonunda daha beraberlik şansını tepti. Emre Şahin’in ceza sahasının sağ tarafından çıkardığı sert vuruşu kaleci çıkardı.

3 dakika uzatma gören karşılaşmanın ilk yarısı Çorumspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.  

Karşılaşmanın ikinci yarısı Çorum FK'nın vuruşu ile başladı. Bayburt Özel İdarespor'un rakip kalede beraberlik golünü aradığı dakikalarda Çorumspor da kontra ataklarla pozisyonlar buldu. Çorumspor 57. dakikada Halil İbrahim Sönmaz'in kullandığı korner atışında ikinci golünü buldu. Korner atışında topa iyi yükselen Salih Zafer sert bir kafa vuruşu ile durumu 2-0'a getirdi. 

Maç boyunca gol yollarında şansı yaver gitmeyen temsilcimiz, 60. dakikada bir golö fırsatını daha tepti. Sol taraftan yapılan ortadas Ömer Esenkaya kafa vuruşu ile topu dışarı attı. 

Baskısını artıran Bayburt Özel İdarespor, 67. dakikada aradığı golü en golcü oyuncusu İbrahim Alan'la buldu. Sağdan ceza sahasına bırakılan ara pasında topla buluşan İbrahim Alan'ın zor bir açıdan çıkardığı sert vuruş, kalecinin uzanamayacağı köşeden filelerle buluştu. 1-2

Golün ardından rakip kalede baskısını artıran Bayburt Özel İdarespor, birçok gol pozisyonundan daha yararlanamadı. 

Maçın son anlarında Halil İbrahim Sönmez'le net bir gol poziyonundan da Çorumspor yararlanamadı.

Gençosman'da ilk mağlubiyetini alan Bayburt Özel İdarespor maç sonunda 14 puanda kalırken, Çorum FK ise puanını 15'e çıkardı. 

Temsilcimiz 9. hafta karşılaşmasında Bodrumspor'un konuğu olacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

TEMPO 'YA DEVAM..........