Bayburt Özel İdarespor'da 25 pozitif vaka!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bayburt Özel İdarespor'da 18 futbolcunun koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

Bayburt Özel İdarespor'da 25 pozitif vaka!
Bayburt Postası - Cumartesi günü Tarsus İdman Yurdu ile oynanacak maç öncesi yapılan koronavirüs test sonucunda 18 futbolcunun test sonucunun pozitif çıkmasıyla, Bayburt Özel İdarespor'da pozitif vaka sayısı 25'e ulaştı.

22 futbolcu, 1 masör, 1 antrenör ve 1 sportif direktörün koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasından sonra yarın Tarsus İdman Yurdu ile oynanacak maçın iptali için TFF'ye başvuru yapılıp yapılmadığı yönünde Sarı-Siyahlı ekipten resmi bir açıklama gelmedi.

Öte yandan Bayburt Özel İdarespor, ligin başlamasına sayılı günler kala koronavirüs vakası yaşanmış ve ilk iki maçını oynayamamıştı.  

Anahtar Kelimeler:
Bayburt özel Idarespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 3 yıl önce

Neyse en azından vaka sayıları artıyor demelerine sebep olan PCR testlerinin ne kadar yanlış sonuçlar verdiğinin anlaşılması için bir gerekçe daha oluştu. PCR testinin mucidi bile bu testler virüs tespit etmez diyor. Biz yanlış sonuç veren testlerle koca ülkeyi hastaneye çeviriyoruz. 3 gün içinde bu futbolcuların testi negatif çıkacaktır. Çünkü testler virüsü değil genel DNA yapısını tespit etmektedir. Allah sonumuzu hayır etsin.