Bayburt Özel İdarespor, Bodrum'da İbrahim Alan'la güldü!

Bayburt Özel İdarespor, 9. hafta mücadelesinde Bodrumspor'la deplasmanda karşılaştı. 

Bayburt Özel İdarespor, Bodrum'da İbrahim Alan'la güldü!

Bayburt Postası - Geçen hafta Gençosman Stadyumu'nda Çorum FK'ye yenilerek taraftarını üzen Bayburt Özel İdarespor, telafiyi Muğla deplasmanında yaptı. Ligin güçlü ekiplerinden Bodrumspor karşısında kaleci Zülküf penaltı kurtarırken, golcü oyuncu İbrahim Alan da 3 puanı getiren golleri attı.

Bodrum Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. 

Maçın ikinci yarısında her iki takımda atak bir futbol sergiledi. Her iki takımın da gol yollarında etkili olduğu son yarım saatte 63. dakikada Bodrumspor penaltı atışı kazandı. Rakip oyuncunun penaltı atışını kaleci Zülküf Özer kurtardı. 

Penaltı atışının ardından temsilcimiz, rakip kalede yakaladığı ilk pozisyonu gole çevirdi. Golcü oyuncu İbrahim Alan'ın 66. dakikada attığı golle temsilcimiz 1-0 öne geçti. 

Golün ardından beraberlik için bastıran Bodrumspor, aradığı golü erken buldu. Bodrumspor'a beraberliği getiren golü Berk İsmail Ünsal 73. dakikada attı. 1-1

Maçı bırakmayan ve atak futbolunu sürdüren Bayburt Özel İdarespor 80'de bir kez daha öne geçti. İbrahim Alan takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak durumu 2-1'e taşıdı. 

Bayburt Özel İdarespor, 2-1 galip ayrıldığı maçın ardından puanını 17'ye yükseltti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

⚽⚽⚽⚽ TEBRİK'LER TEMPO'YA DEVAM BAYBURT SPOR TV 'DE CANLI MAÇ'LARI OLSA SAYIN YÖNETİM MAÇ'LARA GELMEK İSTEYENLERE YARDIMCI OLSA ⚽⚽⚽⚽

Avatar
Nivli gadalar 2 yıl önce

Tebrikler Bayburt spor

Avatar
Murat 2 yıl önce

MaşAllah bay69