Bayburt Özel İdarespor, Ankara deplasmanında mağlup!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kötü günler geçiren Bayburt Özel İdarespor, ligin 17. haftasını da puansız kapattı.

Bayburt Özel İdarespor, Ankara deplasmanında mağlup!

Bayburt Postası - Ligin ilk devresinde karşılaşacağı son iki rakipten biri olan Ankaraspor’la deplasmanında oynayan Bayburt Özel İdarespor karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. 

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda saat 13.00'te başlayan karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Golleri 6. dakikada Doğukan İnci, 43’te Bahattin Köse attı. 

Maçın ikinci yarsının başında temsilcimiz Okan Sarı farkı bire indirdi. Okan Sarı 51’de durumu 2-1’e getirdi. Ev sahibi ekip 60. dakikada bir gol daha buldu. Bahattin Köse’nin attığı gol skoru 3-1’e getirdi.   

Karşılaşma Ankaraspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı.  

Ligde 8 puanla son sırada bulunan Bayburt Özel İdarespor ilk devrenin son maçında Tarsus Belediyespor'u ağırlayacak. 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu vatandaş 1 yıl önce

Bayburtspor 2. Yarıya alt kulüplerden oyuncularla takıma takviye yaparsa bir şeyler değişir. Yoksa herkes bir kurtarıcı bekleyedursun...