Bayburt Derneği 19. Futbol Turnuvasının Şampiyonu Çayıryoluspor

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'nin bu yıl 19.'sunu düzenlediği geleneksel futbol turnuvasının finalinde Çayıryoluspor ile Kalecikspor karşı karşıya geldi.

Bayburt Derneği 19. Futbol Turnuvasının Şampiyonu Çayıryoluspor

Bayburt Postası -  İstanbul Kağıthane’de oynanan 19. Geleneksel Köylerarası Futbol Tunuvası finalinin kazananı Çayıryoluspor oldu.

7 hafta süren turnuvanın final maçında Çayıryoluspor 1-0'lık sonuçla galip gelerek, şampiyonluk kupasına ulaştı. Önceki yıllarda finalde kaybeden Çayıryoluspor'un şampiyonluğu maç sonrası sevinç gösterilerine yansıdı. Taraftarlar ve futbolcular uzun süre karşılıklı tezahüratlarla şampiyonluğu kutladı.

Sponsorlara kupa takdim edilen final mücadelesi Ekin Türk TV'den canlı olarak yayınlandı. Final maçını televizyon programında antrenör Turan Yılmaz ve Bayburt Gündem Gazetesi Yazı işleri Müdürü Bayram Ağdağ yorumladı. 

Şampiyonluk kupasını Çayıryoluspor'a Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş taktim etti. Futbolcuların madalyalarını ise, Milletvekili Ateş, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimnur ve Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hicabi Durmuş'un elinden aldı.

Bayrampaşaspor'un en centilmen takım seçildiği turnuvanın 14 golle en çok gol atan oyuncusu ise Enes Musullu oldu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.