Bayburt Belediyesi, 5 semt sahası daha yapıyor

Bayburt Belediyesi’nin gençlerin ve çocukların spor ile iç içe bir yaşam sürmeleri adına geçekleştirdiği projelerden olan 5 adet semt sahasının inşasına devam ederken, şehirdeki tüm semt sahalarını da onarıma tabi tutuluyor.

Bayburt Belediyesi, 5 semt sahası daha yapıyor

Bayburt Postası - 5 farklı noktada yapımı süren semt sahaları çocuklara ve gençlere basketbol, futbol ve voleybol oynama imkânı sunuyor. Semt sahalarından üç tanesi futbol 2 tanesi basketbol ve voleybol oynanacak şekilde tasarlandı.

Yeni sahaların tamamlanmasıyla birlikte Zahit Mahallesi Çil çil mevkii, Kaleardı Mahallesi Kız İmam Hatip Lisesi mevkii, Esentepe Mahallesi Suçıkan mevkii, Şingah Mahallesi Yuvam Evler mevkii ve Şingah Mahallesi Ekrem ve Naile Seyhan Camii mevkiinde oturan gençler ve çocuklar güvenli bir biçimde futbol, basketbol ve voleybol oynama imkânına kavuşacak. Ayrıca çalışmalar kapsamında kent merkezinde bulunan tüm semt sahlarında ise tadilat yapılıyor. 

Yakın zamanda tamamlanarak hizmete alınacak olan sahalar hakkında açıklamalarda bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, spor yapmanın her yaşta önemli olduğunun altını çizdi ve gençlerin ve çocukların sağlıklı ve güvenli ortamlarda spor yapmalarını önemsediklerini belirterek, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşadıkları mahallede güven içinde spor yapabilecekleri alanlar oluşturmak adına Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızın katkılarıyla şehrimizin çeşitli noktalarında 5 adet semt sahamızı yakın zamanda gençlerimizin ve çocuklarımızın istifadesine sunacağız. Yeter ki onlar gönül rahatlığıyla spor yapsınlar sağlıklı bir yaşam sürsünler. Aynı zamanda hali hazırda hizmette olan ama yıpranmış ve deforme olmuş semt sahalarımızı da tamir ediyoruz” ifadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMAİL 2 yıl önce

tuzcuzade mahallesinde çocuk yokmu ne park ne semt sahası öğey mahallemi tuzcuzade mahlesi 43 yaşındayım dogma büyüme tuzcuzade mahallesindeyim hiçbir belediye başkanı bunu düşünemiyormu oy zamanı oldumu mahalle odasına halkı toplamasını biliyosunuz esentepe mahallesinde 3 tane semt sahası var ak parti döneminde yapılan yermi yok boş olan yıkık dökük okadar arsa var özelleştir yap muhtarıda göreve çagırıyorum

Avatar
mihriban akbaş 2 yıl önce

yıldız projenizin kitapçığına var şehit osman dağı tüneli,inşaAllah yaparsınız.

Avatar
ahmet 2 yıl önce

Sayın başkan lütfen üstlerini ağla kapatın

Avatar
Kimbu 2 yıl önce

Tuzcuzade Mahallesi her halde Bayburt’ta bağlı değil büyük mahalle ama oyun parkı lazım