Bayburt 3 Bant Bilardo Turnuvası'nın kazananı Fikret Saka oldu

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından illerde gerçekleştirilen ‘il şampiyonası’ müsabakalarının ikinci etabı, Bayburt’ta 37 bilardo sporcusunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayburt 3 Bant Bilardo Turnuvası'nın kazananı Fikret Saka oldu

Bayburt Postası - Yarı final ve final müsabakalarının büyük heyecana sahne olduğu il birinciliği turnuvasının ikinci etabında Fikret Saka kazanan oldu.

2 – 8 Eylül 2023 tarihleri arasında Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Bilardo Salonu’nda gerçekleşen il birinciliği müsabakaları, 37 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Bir hafta süren il birinciliği şampiyonası birinci tur müsabakaları üçerli gruplar halinde 40 ıstaka 30 sayı üzerinden oynanırken ikinci tur ve üçüncü tur müsabakaları 45 ıstaka 35 sayı üzerinden tamamlandı. Eleme usulü olarak çeyrek final müsabakaları 35 sayı 45 ıstaka, yarı final ve final müsabakaları ise 40 sayı üzerinden oynandı.

Heyecanlı müsabakalara sahne olan turnuvanın yarı finalinde Ramazan Tüysüz - Cevdet Türker, Fikret Saka - Yunus Şah eşleşmesi sonucu rakiplerini eleyen Cevdet Türker ile Fikret Saka finale yükseldi.

Final karşılaşmasında rakibini 40–37’lik skorla kazanan Fikret Saka, 2023 yılının ikinci etabında Bayburt Üç Bant Bilardo İl Birincilik Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

2023 yılı Birinci Etap Bayburt İl Birinciliği Sonuçları:

Fikret Saka
Cevdet Türker
Yunus Şah - Ramazan Tüysüz

Final müsabakaları sonunda dereceye giren sporculara kupaları takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.