Başkan Celil Çalışkan sitemkâr konuştu: "Bu takım olsun mu, olmasın mı?"

Bayburt Özel İdarespor Kulübü Başkanı Celal Çalışkan, kulüp tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Başkan Celil Çalışkan sitemkâr konuştu: "Bu takım olsun mu, olmasın mı?"

Bayburt Postası - Bayburt Özel İdarespor Kulüp Başkanı Celil Çalışkan, Bayburt halkının bugüne kadar kulübe verdiği desteğin kaygı verici oranlarda olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıl düşme hattından kurtulan ve bu yıl ilk yarı bitmeden şampiyonluk hedefi ile yoluna devam eden Bayburt Özel İdarespor'un bugüne kadar 16 reklam tabelası, 30 adet forma, 50 adet de kombine bilet satışı gerçekleştirdiğini söyledi.

Bayburt halkının kulübe bu kadar duyarsız davranmasını anlayamadığını söyleyen Celil Çalışkan, isminin başında Bayburt ibaresi bulunan derneklerin de takıma bir o kadar ilgisiz olduğunu söyledi. 

Kendilerine gurbette Bayburt'u yaşatan İzmir Aliağa Bayburtlular Derneği'ni bu söylediklerinin dışında tutan Başkan Çalışkan, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 

"Çok yorulduk artık kararı Bayburt halkı versin!"

"Bir olalım diyoruz ama olmuyor" diyerek Bayburt halkına seslenen Başkan Celil Çalışkan, takımın geleceğine bundan sonra Bayburt halkının karar vereceğini belirtti. İstanbul'dan gelerek Bayburt Özel İdarespor'a sahip çıktıklarını ve görevlerini büyük bir özveri ile sürdürdüklerini bildiren Çalışkan, dünyadaki tüm Bayburtluların bu takıma sahip çıkması gerektiğini ifade etti. "Tarih yazmaya giderken, tarih olmayalım" diyen Çalışkan, kulübe sahip çıkılması halinde yollarına devam edeceklerini, aksi halde ne kadar daha dayanabileceklerini kestiremediğinin altını çizdi. 

Bayburt halkının bu kadar duyarsız kalacağını tahmin ettiklerini belirten Celil Çalışkan, son maçta stat gelirinin masraflarını dahi karşılamadığını ve özel güvelik görevlerinin paralarını da kulübün ödediğini dile getirdi. Çalışkan, "Bu takım olsun mu, olmasın mı noktasında Bayburt'un bir karar vermesi lazım. Bu takım tarih mi yazsın, tarih mi olsun?" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarından gelen soruları da cevaplayan Başkan Çalışkan, büyük kulüplere sponsor olan Bayburtlu işadamlarına bizzat araya aracı da koyarak kendisinin ulaştığını, fakat bu iş adamlarının geçmişte yaşanan olayları öne sürerek, kulüple ilgili bir tasarrufları olamayacağını kendisine ilettiklerini kaydetti. Başkan Çalışkan, daha yeni zengin bir Bayburtlu işadamının Galatasaray bayan futbol takımına sponsor olduğunun da altını çizdi.  

Oluşturulan takımın Bayburt Özel İdarespor için bir şans olduğunu dile getiren Celil Çalışkan, oyuncuların futbol hayatına mal olacak sakatlanmaları dahi göze alarak takıma sahip çıktıklarını ifade etti.

Kulüp Başkan Yardımcısı Kenan Aktürk de destek kampanyası düzenleyeceklerini ve Bayburtluların bu kampanyaya sahip çıkmasını istedi. 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seko69 2 yıl önce

Bayburt Sporun, Bayburt'a katkısı ne?
Ekonomiye etkisi ne?
Tanıtım, Turizm, yeni iş alanları oluşturmasına etkisi ne?
bunlar önce bir açıklansın. Malum milyonlar ne için harcanıyor öğrenelim?
eğer bir katkısı yoksa boşa kürek sallamanın bir anlamı yok.

Maç tutkusu farklıdır. herkes maç izlemez, maç zevki yoktur. izleyende zaten gider ve gidiyor.
Kulüpler de bilet geliriyle yönetilmez./yönetilemez.

Sayın başkan arkasına bir siyasi gücü alsın hemen gelirler katlanır.

Bizim halkımız yalakalığı, gösterişi sever. tabi nemalanmayı da..

Destek aranıyorsa önce siyasiler yoklanacak. vekil, bakan, cumhurbaşkanı düzeyinde arka bulacak, siyasi erki gören yalaka kesim hemen onlarca kombine, her maç statta, her maç deplasmana araç kaldırma falan filan..

Son olarak, Bayburt Spor eğer kendi altyapısından oyuncu oynatamıyorsa, futbola kazandıramıyorsa Bayburt sporun olmasının da bir anlamı yok.

Avatar
Kalenin tepesi 2 yıl önce

Öncelikle sevgili hemşerimi canı gönülden kutluyorum elini değil bedenini taşın altına koymuş keşke memleketimizde ülkemizde amatör takımlar daha faal sporcuları seyircileri daha çok olsa.İkinci lig Bayburt için büyük bir başarı takıma destek çıkan herkese sonsuz teşekkürler.

Avatar
İSMAİL 2 yıl önce

Sayın başkan 20 tl bileti 100 kişiye satmaktansa 10 yapıp 500 seyirciye bilet satılması hem size hem kulübe vede gelen misafir takıma baskı olmuş olur fiyat konusunda 12 20 yaş gençleri baz alarak fiyat belirler isen daha çok seyirci toplanır acizane fikrim

Avatar
Baybert 2 yıl önce

Olmasın.