Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası'nda Bayburtlu 4 hakem görev aldı

Türkiye'de ata sporu ciriti yaşatan az sayıdaki illerden biri olan Bayburt, şampiyonaya hakemler ve yorumcusu ile destek sundu.

Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası'nda Bayburtlu 4 hakem görev aldı

Bayburt Postası - Şampiyonanın final aşamasında bu yıl yer alamayan Bayburt'un dört hakemi şampiyonada görev aldı. Bayburtlu hakemler Erol KöprücüVefa karadeniz, Barış Bostancı ve Emircan Puşluk şampiyonada görev yaptı. 

Uzun süren ciritsiz yılların ardından 1990'lı yıllarda yeniden kurulan, ünlü ciritçi Fikri Köprücü'nün emaneti Bayburt Atlı Spor Kulübü'nün Başkanı Arif Köprücü de şampiyonayı yorumladı. 

Ankarada düzenlenen Hasan Sarol Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası'nda birinciliği Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü, ikinciliği Uşak Bir Eylül Atlı Spor Kulübü, üçüncülüğü Erzurum Sancak Atlı Spor Kulübü, dördüncülüğü ise Sivaaspor Atlı Spor Kulübü kazandı. 

Bayburt Atlı Cirit İl Temsilcisi Hacı Ali Dağ, önümüzdeki yıllarda yapılacak turnuvalarda Bayburt'un ismini zirvelere yazdırmak için daha iyi hazırlanacaklarını söyleyerek, Bayburt'ta hazırlık maçlarının başlayacğını belirtti. Hacı Ali Dağ, "Şampiyonaya katılan hakemlerimizi ve Arif Köprücü'yü tebrik ediyorum. İnşallah kulüplerimiz en kısa zamanda birinci lige yükselecek ve şehrimizi temsil edecekler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.