An Zentrum Bayburt Özel İdrarespor, Ankara deplasmanında galip!

TFF. 2 Lig Kırmızı Grup'ta 6. hafta müsabakaları oynandı. An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, Ankara deplasmanında Etimesgut Belediyespor ile karşılaştı.

An Zentrum Bayburt Özel İdrarespor, Ankara deplasmanında galip!

Bayburt Postası - Temsilcimiz karşılaşmanın her iki yarısında bulduğu birer golle 90 dakikayı 2-0 galibiyetle tamammadı. Hanesine 3 puan daha yazdıran temsilcimiz puanını 14'e yükseltti. 

Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı'nda saat 15.00'te başlayan karşılaşmayı  Feridun Daldaş, Tolga Atasoy ve Melih Kurtuluş üçlüsü yönetti.

Rakibine oranla daha iyi oyun kuran ve daha atak oynayan An Zentrum Bayburt Özel İdarespor aradığı golü 33. dakikada Ömer Esenkaya ile buldu. İlk yarı temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci iyi oyununu sürdüren temsilcimiz 76. dakikada Ali Aydemir'in attığı golle durumu 2-0'a getirdi. Karşılaşma bu skorla tamamlandı. An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, 14 puanla ligde averajla üçüncü durumda. 

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, 7. haftada İstanbul deplasmanında puan arayacak.

Sarıyer ile karşılaşacak temsilcimizin maçı 10 Ekim 2021 Pazar günü saat 15.30'da oynanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

SELAMÜNALEYKÜM TEBRİK'LER HAYIR'LI OLSUN