An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, Serik'i iki golle geçti!

AN Zentrum Bayburt Özel İdarespor, ligdeki üçüncü maçında Gençsoman Stadyumu'nda Serik Belediyespor'u konuk etti.

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, Serik'i iki golle geçti!

Bayburt Postası - Temsilcimiz karşılaşmadan her iki yarıda attığı birer golle 2-0 galip ayrıldı. Golleri golcü oyuncular Uğur Mustafa Türk ile İbrahim Alan kaydetti. 

Saat 15.00'te başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında topu ayakta tutmakta zorlanan ve rakibe bir iki pozisyon veren temsilcimiz, kısa zamanda toparlanarak, topa hakim olmaya başladı. 10. dakikadaki ataktan eli boş dönen temsilcimiz, bir dakika sonra Uğur Mustafa Türk’le golü buldu. Ceza sahasında sol kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Uğur Mustafa Türk, kalecinin topa çıkmasını da değerlendirerek, akıl dolu bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu. 1-0

Golün ardından Serik Belediyespor’un birkaç atak gerçekleştirse de, temsilcimiz bu ataklarda rakibe beraberlik golünü bulma şansını tanımadı.

Karşılaşmanın 37. dakikasında temsilcimiz bir gol pozisyonunda şansızdı. İlker Sayan’ın ceza sahası içindeki sert kafa vuruşunda top kaleciyi de geçti ama direği yalayarak dışarı çıktı. 

İlk yarısı 1-0 An Zentrum Bayburt Özel İdarespor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına Serik Belediyespor daha atak başladı. Beraberlik için bastıran konuk ekibin atakları sonuç vermedi.

53. dakikada ilk golü kaydeden golcü oyuncu Uğur Mustafa Türk rakibini çalımlayarak çizgiye kadar indiği ceza sahası içinde topu geriye çıkardı. Emre Şahin’in gelişine sert vuruşu yandan dışarı çıktı.

Serik Belediyespor’un beraberlik golü için bastırdığı son çeyrekte temsilcimiz kontra ataktan bulduğu pozisyonda İbrahim Alan’la farkı ikiye çıkardı. İbrahim Alan, 80. dakikada ceza sahası içinde plase bir vuruşla kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu.

Geride kalan dakikalar skoru değiştirmedi. Karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak puanını 7'ye çıkaran An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, 26 Eylül 2021 günü Kahramanmaraş deplasmanına konuk olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.