An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, galibiyet serisini sürdüremedi!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, ligin en güçlü ekiplerinden Sivas Belediyespor’u konuk etti.

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, galibiyet serisini sürdüremedi!

Bayburt Postası - 10 puanlı iki takımın karşılaşmasında futboldan çok sarı kartlar ve tartışmalar ön plana çıktı. Temsilcimiz 3 haftalık galibiyetin ardından çıktığı Sivas maçından 0-0 beraberlikle ayrıldı. 

Gençosman Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayan karşılaşmayı Sinan Özcan, Kenan Özcan ve İsmail Ertunç üçlüsü yönetti. 

Karşılaşmanın başında topa daha hakim bir görüntü çizen Bayburt Özel İdarespor, maçın 6. dakikasında net bir gol pozisyonundan yararlanamadı.  

Ceza sahasına yapılan ortada topu önünde bulan Yunus Emre Yalçın, önü boş olduğu pozisyonda gelişine vurdu, top kalecinin bakışları arasında üstten dışarı çıktı. İlk 45 dakikada elle tutulur bir pozisyon daha vardı. 43. dakikada Sefa’nın ceza sahasının dışından vuruşunu Sivas kalecisi güçlükle tokatlayarak dışarı attı.   

Bunun dışında kaleci Zülküf Özer’le başlayan ve Sivassporlu oyuncuların zirveye taşıdığı oyun oynatmama, çamura yatma taktikleri ile devam eden dakikalarda ise ne seyirciye zevk veren bir oyun sergilendi, ne de skora değiştirebilecek bir pozisyon girişimi yaşandı. Bu dakikalarda kart yönünden cömert davranan maçın hakemi Sinan Özcan, her iki takımdan da oyunculara sarı kartlar gösterdi. 5 dakika da uzatma gören maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. 

Maçın ikinci yarısına her iki takımda kontrollü başladı. 70. dakikadan sonra rakip kalede ataklarını sıklaştıran An Zentrum Bayburt Özel İdarespor 77. dakikada Ali Aydemir'le gole çok yaklaştı. Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Ali Aydemir’in ceza sahası içinde, sol çizginin hemen önünden kaleye çıkardığı topu Sivas kalecisi kornere çeldi. Geride kalan dakikalarda her iki takımda aradığı golü bulamadı ve 90 dakika 0-0 beraberlikle sonuçlandı. 

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ve tezahüratları ile renk kattığı karşılaşmayı Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Sivas Valisi Bayburtlu Salih Ayhan, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de izledi.

Puanını 11'e yükselten temsilcimiz ligin 6. haftasında Ankara deplasmanında Etimesgut Belediyespor konuğu olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.