An Zentrum Bayburt Özel İdarespor'dan üst üste 3. galibiyet!

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, ligin 4. haftasında Kahramanmaraşspor’la Osmaniye’de karşılaştı.

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor'dan üst üste 3. galibiyet!

Bayburt Postası - Kahramanmaraş deplasmanında oynanması gerekirken, 12 Şubat Stadı için yıkım kararı alınması nedeniyle Osmaniye'de oynanan karşılaşmadan temsilcimiz 3 puan çıkardı.

Ligin ilk üç haftasını 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puanla tamamlayan An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, ligde henüz puanla tanışamayan rakibi karşısından da galibiyetle ayrılmasını bildi. 

Osmaniye 7 Ocak Stadyumu’nda saat 15.30’da başlayan maçı Çorum Bölgesi hakemi Ahmet Ecevit yönetti. Ecevit’in yardımcılıklarını Hakan Erkan ile Oğuzhan Karaçoban yaptı.

İlk 15 dakikası rakiplerin oyunda üstünlüğü kurma çabasına sahne olan karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ağırlığını hissettiren An Zentrum Bayburt Özel İdarespor, takımın golcü oyuncularından Uğur Mustafa Türk’ün 22. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında beraberlik için bastıran Kahramanmaraşspor’un atakları defansımıza takılırken, temsilcimiz de yakaladığı pozisyonlarda farkı açma fırsatlarını tepti. Maçın 90 dakikası temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor üst üste aldığı üçüncü galibiyetin ardından puanını 10’a yükselterek, puan cetvelinde üst sıralara yükseldi. 

Zor rakip Sivas Belediyespor

Ligin 5. haftasında temsilcimiz zor bir maça çıkacak. Rakip ligin güçlü ekiplerinden Sivas Belediyespor olacak. Zorlu maç Gençosman Stadyumu’nda 2 Ekim Cumartesi günü oynanacak. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.