Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayburt Grup'a ödül

"Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde yer alan ve Türkiye'yi dünya ikincisi yapan 42 Türk firmasından biri olan Bayburt Grup, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ödüllendirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayburt Grup'a ödül
Bayburt Postası - Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesinde 191'inci sırada yer alan ve Türkiye'yi dünya ikincisi yapan 42 Türk firmasından biri olan Bayburt Grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi.

Türkiye Müteahhitler Birliği ve Ekonomi Bakanlığı'nın düzenlediği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesine giren 42 müteahhide ödül verdi. Engineering News Record (ENR) tarafından açıklanan listede yer alan Bayburt Grup’un ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim ederken, ödülü şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk aldı. 



Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, özel sektör kuruluşları, farklı ülkelerden 30'a yakın büyükelçi ve Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi müteahhitlerin katıldığı törende bir konuşma yapan Erdoğan, “Önümüzdeki yıllarda bu listede 42'nin çok çok üstünde şirketlerimizi görmeyi temenni ediyorum. Sizlerle birlikte bu millet için çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü siz inşa için varsınız, siz ihya için varsınız. Orta Asya'da, Orta Doğu'da, Afrika'da, Güney Asya'da, Güney Amerika'ya velhasıl dünyanın her yerinde gidilmemiş ülke, el atılmamış iş bırakmayacağız” dedi.

Ödül törenine Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk ile birlikte şirketin yönetim kurulu başkan yardımcıları Güngör Şentürk ile Ahmet Şentürk de katıldı. Ödül töreninin ardından Bayburt Grup tarafından yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk beyin firmamızın 42 firma içinde yer alması için gösterdiği çaba, emek ve başarıları grubumuz çalışanlarına büyük gurur yaşatmıştır. Ülkemizin vizyonu grubumuzun vizyonu olup ülke içinde  ve dışında yaptığımız ve yapacağımız işlerle ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek ülke ekonomisine katkı yapmaya devam edeceğiz” denildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.