Cafe Joy Tostospark, Bayburt'ta hizmete açıldı

Türkiye’nin birçok noktasında şubesi bulunan Cafe Joy & Tostos Park çocuk eğlence alanı Bayburt’ta genç girişimcilerin önderliğinde 1071 Rezidans Çarşı'da Bayburt halkının hizmetine açıldı.

Cafe Joy Tostospark, Bayburt'ta hizmete açıldı

Bayburt Postası - Ailelerin ve çocukların yüzünü güldürecek olan bu proje geniş ve ferah oyun alanlarının yanında ailelerin kullanımı için de modern cafe bölümüyle dikkat çekiyor.

İşletmenin girişimcilerinden olan Ferdi Çeçen, işletme hakkında vermiş olduğu kısa bilgide; "İşletmemizin 300 metrekaresi çocuk-yetişkin oyun alanı, 400 metrekaresi cafe olarak kurulmuştur. Çocuklar oyun alanlarında oyun ablaları eşliğinde eğlenirken, kamera görüntülerinin yansıtıldığı ekranlardan çocuklar ebeveynlerince takip edebiliyor.



Cafe bölümümüzde ise geniş ve modern donatısı, hafta sonları için yöresel lezzetlerin bulunduğu zengin menümüzle değerli misafirlerimize hizmet vereceğiz. Kafemizde bay-bayan mescit, çocuk bakım odası, çocuk lavabosu, cafe mini kütüphanemiz bulunmaktadır. Misyonumuz; birlikte büyük bir aileyi oluşturduğumuz çalışanlarımızla, koşulsuz şartsız misafirlerimizin ve çocuklarımızın en hijyenik koşullarda memnuniyetini sağlamak, bugünün çocuklarının yarının başarılı, öz güveni yüksek sosyal bireyler olmasının en büyük destekçisi olmak" dedi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilal KAYAOĞLU 4 yıl önce

Bayburt için büyük yatırım ve hizmet...