Temizlik işçisi kadın boğazı kesilerek öldürüldü!

Bayburt'ta bir kadın boğazı kesilerek öldürüldü.

Temizlik işçisi kadın boğazı kesilerek öldürüldü!

Bayburt Postası - KETEM'de temizlik personeli olarak çalışan Zehra E. (45) isimli kadın, Sağlık Müdürlüğü personeli Recai Ç. (34) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Recai Ç., temizlik personeli Zehra E.'yi çalıştığı yerde boğazını keserek öldürürken, daha sonra temizlik çalışanı Süleyman A.'yı (47) ise çalıştığı kurumda kalbinden bıçakladı. Süleyman A.'ya Bayburt Devlet Hastanesi'nde müdahaleler sürüyor. 

Öte yandan bir kişiyi öldürüp, bir kişiyi de ağır yaralayan Recai Ç. emniyet personelince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Zehra Erdemir dualarla uğurlandı


Bayburt'ta dün uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Zehra Erdemir'in cenazesi, toprağa verildi. 

Zehra Erdemir (45) için Tuzcuzade Mahallesi'ndeki camide öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, Erdemir'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bayburt Valisi Cüneyt Epçim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Çoşkun, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.

Erdemir'in cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından merkeze bağlı Çayırözü köyü mezarlığına defnedildi. (Güncelleme tarihi 13.12.2019)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Çağıldak 4 yıl önce

En yüksek kadın cinayeti oranı Bayburt’ta! 40 bin de bir! Bu çok büyük oran! İstanbul’da 18 milyonda 15 kadın cinayeti işlenmiş!

Avatar
İTİRAF SAYFASI EDEPSİZLİĞİNİ DURDURUN 4 yıl önce

milletin resmini karısı kızını ifşa eden ahlaksız terbiyesizleri durdurmazsanız bu sonuçlar devam eder.

Avatar
Abdul erkuvan 4 yıl önce

Aleyna tilkiye ödül veren devlet büyükleri nasıl bu ahlaksızlığın hesabını vereceksiniz mahşerde aile yıkan bakanınızın bu yanlış kararları ülkede aile bırakmayacak

Avatar
Edanur canoğlu 4 yıl önce

Ahh ahh bir kadinimiz daha vahşice oldurul muş

Avatar
Fatih 4 yıl önce

Ahmet Çağıldak Bey , Bayburt ta her yıl kadın cinayeti olduğunu sanmıyorum. Bu durumu da istatistik yaparken göz önüne alsanız durum çık farklı olur

Avatar
Murat Çelik 4 yıl önce

Dünyanın neresinde olursa olsun, dini ırkı dili rengi fark etmez cinayet cinayettir. Bunun istatiği olamaz.